Çözüldü CS2'de 4:3 kayıt nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kasım_0

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, CS2'de nasıl 4:3 bir şekilde kayıt alabilirim?

GeForce Experience ve SteelSeries GG ile kayıt alınca sağ da ve solda siyah bar kalıyor, bu durumu da bir türlü düzeltemedim. En düzgün nasıl kayıt alabilirim?

Çözüm
Kaydı oyuna girmeden önce masaüstünde başlatın, o zaman 4:3 şeklinde kayıt alıyor oyunu ama tek sorunu sadece oyunu değil komple PC'yi kayıt alıyor. Bu sizin için sorun değilse bu yöntemi deneyebilirsiniz.
Ekranınız 4:3 olmadığı için dolduruyordur muhtemelen video izlerken küçük videolarda kenarların boş görünmesi ile aynı sebepten olduğunu düşünüyorum.

Ekranınız 4:3 olmadığı için dolduruyordur muhtemelen video izlerken küçük videolarda kenarların boş görünmesi ile aynı sebepten olduğunu düşünüyorum.

Hocam örneğin ben bir kayıt alıyorum bu kayıtı oyun 4:3 oynarken alıyorum

Masaüstünü 1920 1080 kullanıyorum bu kayıtı izlerken yanlarda siyah bar kalıyor

Ama masaüstünü oyunun çözünürlüğü ile aynı yapınca siyah barlar kalkmış oluyor

Bu şekilde çözülüyor ama böyle olmaz ki.

Kaydı oyuna girmeden önce masaüstünde başlatın, o zaman 4:3 şeklinde kayıt alıyor oyunu ama tek sorunu sadece oyunu değil komple PC'yi kayıt alıyor. Bu sizin için sorun değilse bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Çözüm

Tavsiye için çok sağ olun hocam ama galiba GeForce Experience ile oyundayken kayıt seçeneğini açabiliyoruz masaüstünde açamıyoruz galiba.

Tavsiye için çok sağ olun hocam ama galiba GeForce Experience ile oyundayken kayıt seçeneğini açabiliyoruz masaüstünde açamıyoruz galiba.

Masaüstünde de oluyor hocam ben kendim de kayıt aldım. Deneyin göreceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı