CS2'de 60-70ms ping değerleri nasıl düzeltilir?

soylukediShyzee

Hectopat
Daha fazla  
Normalde 20 küsur ping almam gerekirken bu şekilde alıyorum, diğer oyunlarda bu sorun yok ve hatta CS'nin Frankfurt sunucularında daha az ping alıyorum. Çözümü nedir acaba?

Screenshot_14.png

Bende 60 seviyelerinde ping alıyorum genelde. Turknet kullanan arkadaşım 30 larda alıyor. Bende superonline 1000mbps paket var. Ülkemizin internet kalitesinden kaynaklı bence.

Türk Telekom mu kullanıyorsunuz?
Altyapı türü nedir?
Vodafone, altyapım kötü

Bende 60 seviyelerinde ping alıyorum genelde. TurkNet kullanan arkadaşım 30'larda alıyor. Bende Superonline 1000 Mbps paket var. Ülkemizin internet kalitesinden kaynaklı bence.

Ben haricine daha rastlamadım, illaki bir çözümü vardır çünkü tek bir oyunda böyle

Vodafone, altyapım kötü

Ben haricine daha rastlamadım, illaki bir çözümü vardır çünkü tek bir oyunda böyle
Evet benimde CS özelinde pingim böyle. CS nin sunucularıyla da ilgisi var. Diğer oyunların sunucuları daha az yoğun yada bize yakın.

Sağlayıcı kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Modem yeniden başlattığınızda farklı ip bloğuna düşebilirseniz pinginiz düşebilir.
Deneyeyim

Evet benimde CS özelinde pingim böyle. CS nin sunucularıyla da ilgisi var. Diğer oyunların sunucuları daha az yoğun yada bize yakın.
Saçmalamışlar

Sağlayıcı kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Modem yeniden başlattığınızda farklı IP bloğuna düşebilirseniz pinginiz düşebilir.

Bir şey değişmedi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı