CS2'de 7 yıllık hesaba VAC ban atıldı

dün akşam yeni bi güncelleme kurup oynadım. yoksa?
Bence hile açanlara ban atayım derken hile açmayanlarada sıçladı gibi düşünüyorum. Zaten bu olaydan sonra yeni güncelleme ile VAC live aktif hale getirirler düzeltirler gibi.

dün akşam yeni bi güncelleme kurup oynadım. yoksa?
Geçenki AMD muhabbeti yüzünden ben bundan şüpheleniyorum. Hileyle falan işim olmaz haftada 1 kasa düşürüp çıkarım ben de ban yemişim aklıma bir şey gelmiyor başka. Ticket açmaktan başka da elden bir şey gelmiyor bekleyip göreceğiz.

Hile açanları banlıyım derken hilesiz kişileride banlamış olabilirler çünkü bugün hile açıp yakalanmayanlarda ban yemiş durumda ve altta bir yabancı "hile açanlar bunu hak etti" yazmış. Bence VAC live aktif hale getirmişte olabilirler ama ileriki güncelleme'de ne olacağını göreceğiz benim düşüncem VAC live aktif hale getirip düzeltecekler. Şu an VAC live belki bozuk olduğundan sizi de hileci zannedip yasaklamış olabilir.

bende haksız yere ban yedim. herhangi bir şey kullanmadım baya bi kişi ban yemiş, nvidia sürümünden dolayı olduğu söyleniyor. önceden de aynısı olmuştu ve banı açmışlardı umarım tekrardan buna bi el atarlar

benim vac ban yasağını kaldırdılar arkadaşlar sizde direk steam destekle iletişim kurun son oynadığınız maçları atın ve kontrol edilmesini talep edin hile yapmadığınızı belirtin benim hesap açıldı. Steamle alakalı bir hata sanırım bu durum.

Anlattığınız olayla, VAC banınızın alakası yok.

Haksız ban olayları çok dönüyor şuanda.

Konu sahibinin banı açılmış görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…