CS2'de aim nasıl düzeltilir?

GTR R35 NISMO

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F

ASUS RX 9060 XT OC 16GB

ASUS Prime B650M-R

32GB (2x16GB) Crucial Pro DDR5 5600MHz

Crucial P3 Plus 1TB NVMe M.2 SSD

XIGMATEK Master X II Pro + 750W 80+ PSU

ASUS VG27AQL3A 27" 180Hz WQHD IPS

Zyxel NWD-7605 (Wi-Fi) + ASUS BT-540 (Bluetooth)
Merhaba. CS2'de zar zor DMG olmuştum. 1 hafta oyuna girmedim ve şu anda basit eğlencede 1 kill bile alamıyorum. Aim'im Silver'dan da kötü oldu. Ne yapabilirim düzeltmek için? Kafayı yiyeceğim.

Hocam aynı problemleri bire bir yaşadım açtığım konulara bakarsanız anladım. Sadece oynayın zamanla alışacaksınız. Yaklaşık bir aydır aktif oynuyorum ve düzelme var yani rekabetçide her tur takıma bağlı 15,20 vuruyorum. Bence başlangıç için iyi.

Hocam aynı problemleri bire bir yaşadım açtığım konulara bakarsanız anladım. Sadece oynayın zamanla alışacaksınız. Yaklaşık bir aydır aktif oynuyorum ve düzelme var yani rekabetçide her tur takıma bağlı 15,20 vuruyorum. Bence başlangıç için iyi.

Hocam önümdeki adamı bile vuramamaya başladım. Hiçbir şekilde takip edemiyorum hedefleri. Benim durumum berbat.

Neden tekrar tekrar bu tarz konu açma gereksinimi duyuyorsunuz? Sanırım siz açmıştınız benzer bir konu. CS gibi bir oyunda 1 hafta oynamayıp geri dönünce kötü oynamak gayet doğal, ama sizin probleminiz tam olarak ne onu anlayamadım.

Neden tekrar tekrar bu tarz konu açma gereksinimi duyuyorsunuz? Sanırım siz açmıştınız benzer bir konu. CS gibi bir oyunda 1 hafta oynamayıp geri dönünce kötü oynamak gayet doğal, ama sizin probleminiz tam olarak ne onu anlayamadım.

Ben açıyorum çünkü arkadaşım yok. Sadece forumlarda konuşabiliyorum. Ayrıca DMG olup 1 haftada basit eğlencede 1 adam bile vuramamak normal değil bence. Madem istenmiyoruz forumda gideyim o zaman. Hesabı kapatayım en iyisi. Nasıl kapatılıyor bilen var mı?

Son düzenleme:
Hocam sizinki ekstrem bir durum anladigim kadariyla, silahi alip pusun aim koyun ve bekleyin gelen adami vurunca alisirsiniz belki. Ne diyebilirim?

Hocam aim koyarsam hiç vuramıyorum. Bu sorun bende hep vardı zaten.

Aslında psikolojik bir olay bu. Kafaya takmamaya çalışır rahat oynarsan düzelir. Dün bir oyunda ilk 8 round kill alamamıştım kendi kendime dedim ki ne olacaksa olsun rahat oynuyorum dedim maçı 17 skorla bitirdim mesela. Baktın olmuyor mola ver çünkü hırs yaparsın daha kötü gider.

Aslında psikolojik bir olay bu. Kafaya takmamaya çalışır rahat oynarsan düzelir. Dün bir oyunda ilk 8 round kill alamamıştım kendi kendime dedim ki ne olacaksa olsun rahat oynuyorum dedim maçı 17 skorla bitirdim mesela. Baktın olmuyor mola ver çünkü hırs yaparsın daha kötü gider.

Hocam nedense 1 hafta bilgisayar kullanmadığım için fareyi çevirmesi bile zor geliyor. Mola vereceğim dediğiniz gibi.

Ben açıyorum çünkü arkadaşım yok. Sadece forumlarda konuşabiliyorum. Ayrıca DMG olup 1 haftada basit eğlencede 1 adam bile vuramamak normal değil bence. Madem istenmiyoruz forumda gideyim o zaman. Hesabı kapatayım en iyisi. Nasıl kapatılıyor bilen var mı?
cs2 steam atölyesinde mapler var sana aim çalıştıran lineup öğreten takip öğreten onlara bir bak

Anahtar kelimeler: prefire, lineup, aim

Yukarıdakileri yazsan birkaç harita çıkar oradan pratik yapın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı