CS2'de aim üst düzeye nasıl taşınır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: İntel Core i5 10400F GPU: GTX 750 Tİ 4gb SSD: ADATA LEGEND 700 RAM: Dragos EdgeHorizon X
Merhaba arkadaşlar. Ben CS oynayan birisiyim ve FACEIT'de 1 levelim. Takım arkadaşları ve eski kötü oynayışım yüzünden düştüm. Sadece takımda değil, bende de problemler var. Sorum şu. Aimimi nasıl çok iyi bir hale getiririm?

1 level çok düşük bir rütbe hocam başlarken 4 level başlatıyor nasıl bu kadar düştünüz

Ben MMR oynuyordum sadece rütbem Master Eagle hilelerden dolayı 10 gündür FACEIT giriyorum.

24 maçta 1420 eloya çıktım 7 levelim şu an.

Girdiğiniz takım arkadaşları çok önemli troll insanlarla oyuna girme ve aim tavsiyesi olarak
Atölyede aim ve spray için özel atölye haritaları var onları indirip günde yarım saat onları oynayıp ardından rekabetçi girmeniz.

Merhaba,

Verebileceğim tavsiyeler şu yönde;

1. rekabetçi maçı girmeden önce mutlaka minimum 15 dakika falan müzik açıp bot vur veya ölüm maçı gir.
2. kesinlikle doğru sens ayarını bul.
3. mümkünse kablosuz hafif bir mouse 4000 Hz kafi. 144 veya 240 Hz monitör.

Tabii bunların yanı sıra bol bol maç atman gerekiyor. Tamamiyle kas hafızası ile alakalı, donanımın kötüyse işlemcini yükselt RAM 8 GB ise bir 8 GB daha al 16 GB yap minimum.

Doğru görüntü, çözünürlük ve oyun ayarlarını bulman lazım.

Merhaba arkadaşlar. Ben CS oynayan birisiyim ve FACEIT'de 1 levelim. Takım arkadaşları ve eski kötü oynayışım yüzünden düştüm. Sadece takımda değil, bende de problemler var. Sorum şu. Aimimi nasıl çok iyi bir hale getiririm?

CS de surf haritaları oyna prefire maplerinde alıştırma yap en son aim çalış 10-20dk

Doğru sens ayarı + Poligon + ölüm maçı. Mümkünse ölüm maçında sesleri kapatıp oynayın.

Ölüm maçında ses kapatmak doğru değildir. Oyunda sadece elimiz değil. Kulaklarımızda çalışıyor. Seslere göre pozisyon alıp neyi nasıl yapacağını önceden düşünüyorsunuz. Ses kapatmak yanlış bir hareket.

Ölüm maçında ses kapatmak doğru değildir. Oyunda sadece elimiz değil. Kulaklarımızda çalışıyor. Seslere göre pozisyon alıp neyi nasıl yapacağını önceden düşünüyorsunuz. Ses kapatmak yanlış bir hareket.

Hocam haklısınız fakat ses geldiği zaman otomatik olarak aim koyabiliyorlar ve sesleri kapattığınız süreçte sadece aime güveniyorsunuz. Tabii sesler açıkta oynayabilirsiniz. Ben genelde FPS oyunlarında böyle yaptığım için tavsiye ettim :)

Ölüm maçları gir.

Oyunun sesini yükselt.

Ses Kas.

Aim geliştirmek için üretilmişmiş atölye haritalarını her gün en az 30 dakika oyna.

Kendine göre en iyi fare ayarlarını bul.

Oyun içi ayarlarını optimize olucak şekil de ayarla. Ekran yenileme hızından her zaman daha yüksek olsun fps sayacın.

Eğer Nvidia ekran kartın varsa Düşük tepkime/reflex özelliği aç.

Takım arkadaşı bul.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı