Çözüldü CS2'de ALT TAB yapınca siyah ekran oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Matt Murdock

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Windows 11 geçtim ve Windows 10'da hiç yaşamadığım bir sorun yaşıyorum. CS2'de Alt Tab yapınca tamamen siyah bir ekran geliyor ve donuyor. Ses geliyor fakat ne bir şey yapabiliyorum ne görebiliyorum, sadece ekran donuyor. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Oyun bu konuda bozuk, tam ekran iyileştirmelerini kapatabilirsin. Bir de tam ekran pencereli olarak kullan Alt+Tab süreni rahatlatır ve bu tarz bozulmaları önler.
Oyun bu konuda bozuk, tam ekran iyileştirmelerini kapatabilirsin. Bir de tam ekran pencereli olarak kullan Alt+Tab süreni rahatlatır ve bu tarz bozulmaları önler.

Çözüm
Dostum bende AMD kullanıyorum ekran kartın için en sonki güncel sürücüyü yükleyip eğer bilgisayarın kötü ise AMD ayarlarından performansı seç bilgisayarın iyi ise tam ekran pencereli moduna geçiş yap 5-10 FPS düşuversin 1 hafta rekabetçi cezası yemekten iyidir 😂.

Dostum bende AMD kullanıyorum ekran kartın için en sonki güncel sürücüyü yükleyip eğer bilgisayarın kötü ise AMD ayarlarından performansı seç bilgisayarın iyi ise tam ekran pencereli moduna geçiş yap 5-10 FPS düşuversin 1 hafta rekabetçi cezası yemekten iyidir 😂.

Tam ekran pencereli yapınca düzeliyor dediğiniz gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı