CS2'de ani dönüşler yapılamıyor

Hydra12

Picopat
Daha fazla  
Oyunda 800 DPI 0.69 sensitivity ayarlarıyla oynuyorum ve memnunum fakat ani dönmelerde sens düşük olduğundan dolayı dönemiyorum. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Oyunda 800 DPI 0.69 sensitivity ayarlarıyla oynuyorum ve memnunum fakat ani dönmelerde sens düşük olduğundan dolayı dönemiyorum. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Sens düşük olduğundan dolayı dönemiyorsanız sens yükseltebilirsiniz :). Yada daha büyük bir mousepad tercih edebilirsiniz.

DPI 800'den 1000e yükseltebiliseniz daha iyi olur 1200-1600 arasındada yapabilirsiniz sizin için daha yüksek olur ama aiminiz o sense alıştığı için biraz sıkıntı olabilir.

Sens düşük olduğundan dolayı dönemiyorsanız sens yükseltebilirsiniz :). Ya da daha büyük bir mouse pad tercih edebilirsiniz.

Hocam aim olarak buna alıştığım için yükseltince dağa taşa gidiyor mermiler. Masam küçük olduğu için de çok bir alanım yok. Ani dönüşler için program tarzı bir şey varsa diye açmıştım başlığı.

1600 DPI en ideali. Onun aşağısı veya yukarısında kontrol etmekte zorlanirsiniz.

Mouse tutuş şekliniz dahi önemli bu konu için bilekten oynuyorsanız daha yüksek sens gerekir, koldan çeviriyorsanız fareyi daha düşük sens daha iyi olur.
Bilekten kullanan biri olarak 1600DPI 2.57 sens kullanıyorum. (muhtemelen fazla hızlı gelecektir size fakat ben alışkın olduğum için kullanabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı