CS2'de arkadaş ile vs atılmıyor

SADIK CAN

Picopat
Katılım
12 Eylül 2023
Mesajlar
80
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İkimizde de seçkin hesap var. Aynı lobide duruyoruz atölye haritasına giriyoruz olmuyor. Normal harita modu açıyoruz yine olmuyor. Birimiz oyuna giriyor diğerini atıyor lobiden. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
 
Hocam oyunun CS2 ile birlikte her anlamda içine ettikleri için bunda da uğraşmanız gerekecek. Modeminizde port yönlendirmesi yapmanız gerek. Modeminizin arayüzünden 27015 portu için yönlendirme yapın. Eğer yine olmazsa bu yöntemleri deneyin (Reddit'den alıntıdır)
1-) CS:GO'dan CS2'ye dönüştürülmüş bir Mapi indirin ve dosyayı arkadaşınızla paylaşıp aynı workshop klasöründe olduğundan emin olun.

2-) İki bilgisayarda da CS2'ye başlangıç komutu olarak "-insecure" ekleyin

3-) Konsolu açıp "sv_cheats 1" aktifleştirdikten sonra mapi açmak için "map (map ismi)" yazın.

4-) Eğer başkasının bu açtığınız private servera gelebilmesini istiyorsanız arkadaşınızın konsola "connect <Sizin IP'niz>:27015" yazması gerek.

5-) Eğer arkadaşınız bağlanabildiyse konsolu açıp 1v1 ayarlarını yapmak için de konsola bu kodu yapıştırmanız yeterli: "game_type 0;game_mode 1;mp_buy_anywhere 1;mp_buytime 60000;mp_roundtime 60;mp_startmoney 16000;mp_respawn_on_death_t 1;mp_freezetime 0;mp_respawn_on_death_ct 1;mp_death_drop_gun 0;mp_t_default_primary weapon_ak47;mp_ct_default_primary weapon_ak47;mp_ct_default_secondary weapon_usp_silencer;sv_infinite_ammo 2;mp_free_armor 2;mp_restartgame 1"
 

Yeni konular

Geri
Yukarı