CS2'de Armory Pass kasası toplamak vs koleksiyon skini açmak

• Konuyu başlatan catari
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 6.040

catari

Centipat
Daha fazla  
Armory Pass'te hangisi mantıklı olur sizce? Kasa toplayıp satmak mı koleksiyon skinleri açmak mı?
Ayrıca 3 Pass aldım 5'e tamamlamalı mıyım?

Kasaları ilk satanlardan olursanız iyi kazandırır fakat biraz geç kaldıysanız yine yatırım amaçlı kasa biriktirip fiyatı yükseklerdeyken satabilirsiniz biraz zaman alabilir. Şansınıza güveniyorsanız koleksiyon skinleri açıp şansınızı deneyebilirsiniz. Ben 2 Pass alıp neredeyse tüm yatırımı kasaya yaptım 2 adette koleksiyon açtım ve güzel bir glock çıkardım.

Kasaları ilk satanlardan olursanız iyi kazandırır fakat biraz geç kaldıysanız yine yatırım amaçlı kasa biriktirip fiyatı yükseklerdeyken satabilirsiniz biraz zaman alabilir. Şansınıza güveniyorsanız koleksiyon skinleri açıp şansınızı deneyebilirsiniz. Ben 2 Pass alıp neredeyse tüm yatırımı kasaya yaptım 2 adette koleksiyon açtım ve güzel bir glock çıkardım.
yeni aldım geç kalmıs sayılır mıyım

Yeni aldım geç kalmıs sayılır mıyım?

Yani bir tık geç ama hala yapılabilir gibi senin yerinde olsam ilk başta Full kasa alırım sonra şansımı zorlarım iyi bir şeyler çıkarsa her şeyi telafi eder. Youtube dan yatırım videoları da izleyebilirsin sana da güzel bir fikir olur.

yeni aldım geç kalmıs sayılır mıyım
Evet geç kaldınız eğer pass ilk duyurulduğunda alsaydınız satışlar ilk açıldığı anda tüm kasalarınızı 3-5 dolar bandında elden çıkartabilirdiniz.

Kasa saklarsanız kasalarda zarar etme ihtimaliniz asla mevcut değil. CS tarihinde her operasyonda kasalar kar ettirdi.

Bu operasyonun skin koleksiyonları da diğer operasyonlara göre daha ucuz olacak çünkü M4A1-S Fade gibi operasyonun en değerli itemleri şu an diğer operasyonlara göre piyasada daha fazla var ve muhtemelen değerli bir item çıkarma ihtimaliniz diğer operasyonlara göre bu operasyonda daha fazla.

Skinlerin pazar kilidi açılana kadar yıldızları bekletmenizi öneririm duruma göre karar verebilirsiniz.

Ayrıca 3 Pass aldım 5'e tamamlamalı mıyım?
Maddi olarak sizi zorlamayacaksa tamamlamanız daha iyi olur. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Evet geç kaldınız eğer Pass ilk duyurulduğunda alsaydınız satışlar ilk açıldığı anda tüm kasalarınızı 3-5 dolar bandında elden çıkartabilirdiniz.

Kasa saklarsanız kasalarda zarar etme ihtimaliniz asla mevcut değil. CS tarihinde her operasyonda kasalar kar ettirdi.

Bu operasyonun skin koleksiyonları da diğer operasyonlara göre daha ucuz olacak çünkü M4A1-S Fade gibi operasyonun en değerli itemleri şu an diğer operasyonlara göre piyasada daha fazla var ve muhtemelen değerli bir item çıkarma ihtimaliniz diğer operasyonlara göre bu operasyonda daha fazla.

Skinlerin pazar kilidi açılana kadar yıldızları bekletmenizi öneririm duruma göre karar verebilirsiniz.

Maddi olarak sizi zorlamayacaksa tamamlamanız daha iyi olur. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Arkadaşın söyledikleri de doğru aslında fakat yıldız bekletmeyi ben doğru bulmuyorum. Kasalar zarar ettirmez fakat risk alıp koleksiyon açmak da size kalmış tabii 600 yıldız harcayıp hiç skin çıkaramayanlar da gördüm. En doğru tercih hızlı yıldız kasıp kasa ya da şansınıza güvenmeniz.

Evet geç kaldınız eğer pass ilk duyurulduğunda alsaydınız satışlar ilk açıldığı anda tüm kasalarınızı 3-5 dolar bandında elden çıkartabilirdiniz.

Deagle alınır mı 25 yıldıza ona ne diyosun?
Ben yine kasa toplayayım para bosa gitmesin diye düsünüyorum.

Deagle alınır mı 25 yıldıza ona ne diyosun?
Hayır Deagle almak zaten otomatik olarak operasyondaki yıldızlarınızı boşa harcamak oluyor.

Deagle fiyatları hiç bir zaman artmayacak referans olarak Glock-18 Gamma Doppler'ı alabilirsin. O da Deagle'da olduğu gibi şans faktörü olmadan direkt seçilebilirdi ve Emerald skinleri bile çok komik fiyatlara satılıyor.

Hayır Deagle almak zaten otomatik olarak operasyondaki yıldızlarınızı boşa harcamak oluyor.

Deagle fiyatları hiç bir zaman artmayacak referans olarak Glock-18 Gamma Doppler'ı alabilirsin. O da Deagle'da olduğu gibi şans faktörü olmadan direkt seçilebilirdi ve Emerald skinleri bile çok komik fiyatlara satılıyor.
Suana kadar 20 kasa aldım 1 hafta beklemesi var satısa ne zaman sunulucak kasalar göremiyorum fiyatlarını? Tahmini ne kadar olur?

Suana kadar 20 kasa aldım 1 hafta beklemesi var satısa ne zaman sunulucak kasalar göremiyorum fiyatlarını? Tahmini ne kadar olur?
İlk satışa çıktığı anda maksimum 2-3 USD olacak operasyon süresince 50 cent'e kadar düşecek sonradan aylar içerisinde kendisini toparlayacak. CS'deki her operasyon bu şekilde ilerledi bu operasyonda da muhtemel senaryo bu olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı