yeni aldım geç kalmıs sayılır mıyımKasaları ilk satanlardan olursanız iyi kazandırır fakat biraz geç kaldıysanız yine yatırım amaçlı kasa biriktirip fiyatı yükseklerdeyken satabilirsiniz biraz zaman alabilir. Şansınıza güveniyorsanız koleksiyon skinleri açıp şansınızı deneyebilirsiniz. Ben 2 Pass alıp neredeyse tüm yatırımı kasaya yaptım 2 adette koleksiyon açtım ve güzel bir glock çıkardım.
Yeni aldım geç kalmıs sayılır mıyım?
Evet geç kaldınız eğer pass ilk duyurulduğunda alsaydınız satışlar ilk açıldığı anda tüm kasalarınızı 3-5 dolar bandında elden çıkartabilirdiniz.yeni aldım geç kalmıs sayılır mıyım
Maddi olarak sizi zorlamayacaksa tamamlamanız daha iyi olur. Ne kadar ekmek o kadar köfte.Ayrıca 3 Pass aldım 5'e tamamlamalı mıyım?
Evet geç kaldınız eğer Pass ilk duyurulduğunda alsaydınız satışlar ilk açıldığı anda tüm kasalarınızı 3-5 dolar bandında elden çıkartabilirdiniz.
Kasa saklarsanız kasalarda zarar etme ihtimaliniz asla mevcut değil. CS tarihinde her operasyonda kasalar kar ettirdi.
Bu operasyonun skin koleksiyonları da diğer operasyonlara göre daha ucuz olacak çünkü M4A1-S Fade gibi operasyonun en değerli itemleri şu an diğer operasyonlara göre piyasada daha fazla var ve muhtemelen değerli bir item çıkarma ihtimaliniz diğer operasyonlara göre bu operasyonda daha fazla.
Skinlerin pazar kilidi açılana kadar yıldızları bekletmenizi öneririm duruma göre karar verebilirsiniz.
Maddi olarak sizi zorlamayacaksa tamamlamanız daha iyi olur. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Deagle alınır mı 25 yıldıza ona ne diyosun?Evet geç kaldınız eğer pass ilk duyurulduğunda alsaydınız satışlar ilk açıldığı anda tüm kasalarınızı 3-5 dolar bandında elden çıkartabilirdiniz.
Kasa saklarsanız kasalarda zarar etme ihtimaliniz asla mevcut değil. CS tarihinde her operasyonda kasalar kar ettirdi.
Bu operasyonun skin koleksiyonları da diğer operasyonlara göre daha ucuz olacak çünkü M4A1-S Fade gibi operasyonun en değerli itemleri şu an diğer operasyonlara göre piyasada daha fazla var ve muhtemelen değerli bir item çıkarma ihtimaliniz diğer operasyonlara göre bu operasyonda daha fazla.
Skinlerin pazar kilidi açılana kadar yıldızları bekletmenizi öneririm duruma göre karar verebilirsiniz.
Maddi olarak sizi zorlamayacaksa tamamlamanız daha iyi olur. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Hayır Deagle almak zaten otomatik olarak operasyondaki yıldızlarınızı boşa harcamak oluyor.Deagle alınır mı 25 yıldıza ona ne diyosun?
Suana kadar 20 kasa aldım 1 hafta beklemesi var satısa ne zaman sunulucak kasalar göremiyorum fiyatlarını? Tahmini ne kadar olur?Hayır Deagle almak zaten otomatik olarak operasyondaki yıldızlarınızı boşa harcamak oluyor.
Deagle fiyatları hiç bir zaman artmayacak referans olarak Glock-18 Gamma Doppler'ı alabilirsin. O da Deagle'da olduğu gibi şans faktörü olmadan direkt seçilebilirdi ve Emerald skinleri bile çok komik fiyatlara satılıyor.
İlk satışa çıktığı anda maksimum 2-3 USD olacak operasyon süresince 50 cent'e kadar düşecek sonradan aylar içerisinde kendisini toparlayacak. CS'deki her operasyon bu şekilde ilerledi bu operasyonda da muhtemel senaryo bu olur.Suana kadar 20 kasa aldım 1 hafta beklemesi var satısa ne zaman sunulucak kasalar göremiyorum fiyatlarını? Tahmini ne kadar olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.