CS2'de başkasını izleyerek adam vurunca ban yenir mi?

melihleafer

Picopat
Selam dostlar, hemen giriş yapacağım arkadaşla CS2 giriyoruz bilen bilir basit eğlence girince ölünce veya izleme modunda adamlar gözüküyor her yerden arkadaşla yan yana olduğumuz için arkadaş izlemeye geçiyor ben de herkesi smokedan duvardan filan vuruyorum. Hile filan diyorlar ban yer miyim🤣🤣

Selam dostlar, hemen giriş yapacağım arkadaşla CS2 giriyoruz bilen bilir basit eğlence girince ölünce veya izleme modunda adamlar gözüküyor her yerden arkadaşla yan yana olduğumuz için arkadaş izlemeye geçiyor ben de herkesi smokedan duvardan filan vuruyorum. Hile filan diyorlar ban yer miyim🤣🤣

Hayır yemezsiniz ama yapmayın hocam. Zaten millet eğlenmeye giriyor sizin yaptığınız pek hoş değil.

Basit eğlencede zaten olay o. Arkaya şarkı açarsın gördüğün adamı vurup adı üstünde "basit şekilde eğlenirsin.".

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı