CS2'de bazı kodlar eksik

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060
R5 5600X
16GB 3200MHZ RAM
500GB M.2 SSD
MSİ B550M-A PRO
Selam, CS2'yi indirdim ayarlarımı yapıyordum ki bir anda silahı sol ele alamayacağım geldi ve oyuna karşı olan bütün hevesim gitti. Yıllardır sol elle oynarım, sağ ele geçince sanki hassasiyet değişmiş gibi oynayamıyorum. Bunun dışında "+graph, kan vesaire silme kodu ve +left yani kendi etrafında 360 dönmeni sağlayan kod" bu kodlarda oyunda yok. Her şeyi geçtim ama silahı sol ele alma neden yok? Bu konu hakkında bilginiz veya fikriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Bu tarz komutlar geliştiriciler tarafından kaldırıldı, artık olmayacaklar. Biraz fazla kesin bir mesaj oldu, belki oyun çıkarken eklerler ama şuan kullanmanız mümkün değil.

Oyun daha betada, her eklenene çıkartılana kesin gözle bakmayın o yüzden. El değiştirme komutu çoğu oyuncu tarafından kullanılan ve çoğu oyunda da olan bir şey, bu tarz alışkanlıkları bir anda çöpe atamazlar. Oyun bir çıksın ondan sonra konuşuruz.

1.6 sürümündeki gibi cl_showfps 1 yazarak bu sorunu çözebilirsiniz. Betada iken oyun çok hantal ve laptopları aşırı zorluyor.

O komutu yazdım da ekranın sol kenarında kırmızı ve büyük bir fonta durduğu için kullanmadım.

Oyun daha betada, her eklenene çıkartılana kesin gözle bakmayın o yüzden. El değiştirme komutu çoğu oyuncu tarafından kullanılan ve çoğu oyunda da olan bir şey, bu tarz alışkanlıkları bir anda çöpe atamazlar. Oyun bir çıksın ondan sonra konuşuruz.
Kan silme kodunu kaldırırlar onu bir nebzede olsa anlarımda sol el komutunu şimdiden koymaları lazımdı diye düşünüyorum. Çünkü oynayışı etkiliyor, oyun çıkana kadar alışma süreci olacak.

Selam, CS2'yi indirdim ayarlarımı yapıyordum ki bir anda silahı sol ele alamayacağım geldi ve oyuna karşı olan bütün hevesim gitti. Yıllardır sol elle oynarım, sağ ele geçince sanki hassasiyet değişmiş gibi oynayamıyorum. Bunun dışında "+graph, kan vesaire silme kodu ve +left yani kendi etrafında 360 dönmeni sağlayan kod" bu kodlarda oyunda yok. Her şeyi geçtim ama silahı sol ele alma neden yok? Bu konu hakkında bilginiz veya fikriniz varsa yazarsanız sevinirim.
silahı sağa sola çekmeyi kaldırcaklarını söylüyolardı yetkiliker

silahı sağa sola çekmeyi kaldırcaklarını söylüyolardı yetkiliker
Evet, cs2 çıkmadan önce öyle bir şey duymuştum. Eğer öyle bir şey düşünüyorlarsa çok saçma, sağa sola almanın avantajı yok ki.

Evet, CS2 çıkmadan önce öyle bir şey duymuştum. Eğer öyle bir şey düşünüyorlarsa çok saçma, sağa sola almanın avantajı yok ki.
Hocam sizin FPS nasıl son sistem bazı PC'lerde FPS ani düşüşler yaşanmış ve çöp PC'ler için üzücü haber onlar CS:GO geri döndüler CS2 onlar için biraz ağır geldi düşük FPS yüzünden CS2 simdiden veda ettiler tam sürümü bekliyorlar düzelir belki diye.

Benim üzüldüğüm nokta birkaç FPS arttırma kodları da artık kullanılmıyor.

Hocam sizin FPS nasıl son sistem bazı PC'lerde FPS ani düşüşler yaşanmış ve çöp PC'ler için üzücü haber onlar CS:GO geri döndüler CS2 onlar için biraz ağır geldi düşük FPS yüzünden CS2 simdiden veda ettiler tam sürümü bekliyorlar düzelir belki diye.

Hocam benim sistemde oyun rahatça oynanıyor fakat tabii ki de bariz FPS düşüşü var. Normalde 300-350 FPS aldığım yerlerde 150-200 gibi bir FPS alıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı