CS2'de bıçak takası mantıklı mı?

erenkartal31

Centipat
Daha fazla  
Belirttiğim gibi tüm skinlerim + 100-130 dolar üstüne koyup Huntsman Forest ddpad bıçağı almak mantıklı mıdır? Fikirlerinizi bekliyorum.

Belirttiğim gibi tüm skinlerim + 100-130 dolar üstüne koyup Huntsman Forest ddpad bıçağı almak mantıklı mıdır? Fikirlerinizi bekliyorum.
Değil gibi zaten Forest DDPAT MW 120$ falan. FN DDPAT almaktansa başka seçeneklere yönelmek daha mantıklı olucaktır.

Benim arkadaşların hepsi tüm skinleri sattı DMarket diye bir siteye aynı siteden bıçak aldı hepsi bıçak oyunda psikolojik olarak da daha iyi hissettiriyor bence.

Skinlerini öğrenebilir miyiz?

Bir tane 40 dolarlık ajan AK-47 neon devrimi kabus atheris gibi 90 dolar yapan skinler var.

Skinlerini öğrenebilir miyiz?

Bir tane 40 dolarlık ajan AK-47 neon devrimi kabus atheris gibi 90 dolar yapan skinler var.

Değil gibi zaten Forest ddpat MW 120$ falan. FN ddpat almaktansa başka seçeneklere yönelmek daha mantıklı olacaktır.

Steam pazarında 150 görünüyor.

Skinler neler belirtmemissin ama bıçak almak mantıklı fiyatları sürekli artıyor ve site güvenilir mi?

Steam pazarından alacağım skinleri satıp.

Steam pazarından alacağım skinleri satıp.
Steam pazarından almanız mantıklı olmaz çünkü %15 pay kesecek ve zarara geçeceksiniz. Trade yapmanızı öneririm bu durumda da steam pazarı değil buff163 veya csflout'ı baz alabiliriniz fiyat bakımından. Eğer bu işlerde tecrübeniz yoksa p2p trade yapmanızı önermem dolandırılabilirsiniz. Ama sitelereden botlarla (öneri isterseniz verebilirim) yaparsanız en azından çok daha az bir zararınız olur.

Bu arada skinler o geçen sürede değeri arttı 90 dolarlık oldu.

Steam pazarından almanız mantıklı olmaz çünkü %15 pay kesecek ve zarara geçeceksiniz. Trade yapmanızı öneririm bu durumda da Steam pazarı değil BUFF163 veya Csflout'ı baz alabiliriniz fiyat bakımından. Eğer bu işlerde tecrübeniz yoksa p2p trade yapmanızı önermem dolandırılabilirsiniz. Ama sitelereden botlarla (öneri isterseniz verebilirim) yaparsanız en azından çok daha az bir zararınız olur.

Hocam skinsmonkey kullanıyordum bıçağıda oradan almak mantıklı mı trade ile.

Hocam skinsmonkey kullanıyordum bıçağıda oradan almak mantıklı mı trade ile.
Skinsmonkey ben önermiyorum şahsen. Fiyatları fazlasıyla absürt geliyor bana. DMarket, ShadowPay ve CSFloat kullanıyorum genelde (bazen Lis Skins de kullanıyorum ama tam bir bilgim yok onu öneremem).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı