Skinlerini öğrenebilir miyiz?Belirttiğim gibi tüm skinlerim + 100-130 dolar üstüne koyup Huntsman Forest ddpad bıçağı almak mantıklı mıdır? Fikirlerinizi bekliyorum.
Belirttiğim gibi tüm skinlerim + 100-130 dolar üstüne koyup Huntsman Forest ddpad bıçağı almak mantıklı mıdır? Fikirlerinizi bekliyorum.
Değil gibi zaten Forest DDPAT MW 120$ falan. FN DDPAT almaktansa başka seçeneklere yönelmek daha mantıklı olucaktır.Belirttiğim gibi tüm skinlerim + 100-130 dolar üstüne koyup Huntsman Forest ddpad bıçağı almak mantıklı mıdır? Fikirlerinizi bekliyorum.
Skinlerini öğrenebilir miyiz?
Skinlerini öğrenebilir miyiz?
Değil gibi zaten Forest ddpat MW 120$ falan. FN ddpat almaktansa başka seçeneklere yönelmek daha mantıklı olacaktır.
Skinler neler belirtmemissin ama bıçak almak mantıklı fiyatları sürekli artıyor ve site güvenilir mi?
Steam pazarından almanız mantıklı olmaz çünkü %15 pay kesecek ve zarara geçeceksiniz. Trade yapmanızı öneririm bu durumda da steam pazarı değil buff163 veya csflout'ı baz alabiliriniz fiyat bakımından. Eğer bu işlerde tecrübeniz yoksa p2p trade yapmanızı önermem dolandırılabilirsiniz. Ama sitelereden botlarla (öneri isterseniz verebilirim) yaparsanız en azından çok daha az bir zararınız olur.Steam pazarından alacağım skinleri satıp.
Belirttiğim gibi tüm skinlerim + 100-130 dolar üstüne koyup Huntsman Forest ddpad bıçağı almak mantıklı mıdır? Fikirlerinizi bekliyorum.
Steam pazarından almanız mantıklı olmaz çünkü %15 pay kesecek ve zarara geçeceksiniz. Trade yapmanızı öneririm bu durumda da Steam pazarı değil BUFF163 veya Csflout'ı baz alabiliriniz fiyat bakımından. Eğer bu işlerde tecrübeniz yoksa p2p trade yapmanızı önermem dolandırılabilirsiniz. Ama sitelereden botlarla (öneri isterseniz verebilirim) yaparsanız en azından çok daha az bir zararınız olur.
Skinsmonkey ben önermiyorum şahsen. Fiyatları fazlasıyla absürt geliyor bana. DMarket, ShadowPay ve CSFloat kullanıyorum genelde (bazen Lis Skins de kullanıyorum ama tam bir bilgim yok onu öneremem).Hocam skinsmonkey kullanıyordum bıçağıda oradan almak mantıklı mı trade ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.