CS2 takası mantıklı mı?

mmamibutgoril

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün aldığım takas teklifini gördüm, sizce mantıklı bir takas mı?

1749111880757.png

Eğer değerleri eşitse ve sıkıldıysan aynı itemlerden kabul et gitsin, sıkılınca değiştirirsin yine. Biraz değer kaybediyor ama olsun zevk almaya bakacaksın.

Dolandırıcı olma ihtimalide var ama soyleyeyim ayni anda başka bir takas gonderip bir şekilde değersiz bir itemle değiştirebiliyorlar nasıl yapılıyor bilmiyorum.

İtemlerin float değerlerini görmüyoruz. O yüzden bu şekilde bir şey demek zor.
Adamın attığı hunstman-ototronic field tested, 200 dolar civarı.
Sizin bıçağın FT'si 140 dolar civarı, eldivenin ftside 100 dolar civarı, kısacası zarardasınız %95 ihtimalle.
Yapılmaz bu trade. Zaten birisi zararda olacak şekilde trade atmaz.

Eğer değerleri eşitse ve sıkıldıysan aynı itemlerden kabul et gitsin, sıkılınca değiştirirsin yine. Biraz değer kaybediyor ama olsun zevk almaya bakacaksın.

Dolandırıcı olma ihtimalide var ama soyleyeyim ayni anda başka bir takas gonderip bir şekilde değersiz bir itemle değiştirebiliyorlar nasıl yapılıyor bilmiyorum.

Hocam ben yaşadım öyle olayları birçok kez, böyle olmuyor. Sağ olun

İtemlerin float değerlerini görmüyoruz. O yüzden bu şekilde bir şey demek zor.
Adamın attığı hunstman-ototronic field tested, 200 dolar civarı.
Sizin bıçağın FT'si 140 dolar civarı, eldivenin ftside 100 dolar civarı, kısacası zarardasınız %95 ihtimalle.
Yapılmaz bu trade. Zaten birisi zararda olacak şekilde trade atmaz.

Evet hocam, zararda olacak şekilde takas atanları nadir şekilde görüyorum. Benim bıçağım FT, eldiven FT, Bıçak da FT. Ama Huntsman bıçağının Autotronic skinini sevdiğim için sordum. Arada 30 dolarlık bir fark var. Yapmakla yapmamak arasındayım.

Hocam ben yaşadım öyle olayları birçok kez, böyle olmuyor. Sağ olun

Evet hocam, zararda olacak şekilde takas atanları nadir şekilde görüyorum. Benim bıçağım FT, eldiven FT, bıçak da FT. Ama Huntsman bıçağının autotronic skinini sevdiğim için sordum. Arada 30 dolarlık bir fark var. Yapmakla yapmamak arasındayım.

Yapmayın, kendiniz CS. Floattan satıp alabilirsiniz zaten. Üzerine 30 dolarınız olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı