Çözüldü CS2'de broşlar takas edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArthurMorgan47

Decapat
Daha fazla  
CS2 de broşlar takas edilebilir mi? Birinin bana broşunu vermesi gerekiyor ve takas icin bir koda ihtiyacı olduğunu ve günler alacağını söyledi.

Topluluk pazarında satılan broşların (pin) aynısı ise onlar takas edilebiliyor. Takas edilemeyenler hizmet madalyalarıdır. Yanlış bilgi vermeyin. Takas için bir koda ihtiyacı var dedin, ne kodu bilmiyorum fakat dikkat et. Takastan sonra eşyalar 7 gün içerisinde geri alınabiliyor.

Topluluk pazarında satılan broşların (pin) aynısı ise onlar takas edilebiliyor. Takas edilemeyenler hizmet madalyalarıdır. Yanlış bilgi vermeyin. Takas için bir koda ihtiyacı var dedin, ne kodu bilmiyorum fakat dikkat et. Takastan sonra eşyalar 7 gün içerisinde geri alınabiliyor.

Coin badge pin demiştim ama hocam :)

Hocam adamın broşunda "Hakiki Alyx Broşu" yazıyor Steam pazarında "Alyx broşu" diye geçiyor bu farktan dolayı mı takas edilemiyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı