emre_2280
Hectopat

Daha fazla  

Herkese iyi akşamlar Technopat Sosyal kullanıcıları. Az önce CS2 oynarken karşıma bir rakip geldi. Beni güzel vuruyordu ve chatte şaşırdığımı "w*f" yazarak belirttim. Ve o da bana birden bir bug kullandığını, internette bunu aratmamı ve oyun tekrarını izlememi söyledi. İnternette dediği gibi arattım ve karşıma bir video çıktı.
Sonra videoyu izlemeye başladım ve adamın da bana dediği gibi konsoldan bir komut sayesinde bunu yapmayı gösteriyordu videoyu çeken kişi. Burada komutun açıklamasını maalesef yapamıyorum çünkü kod okumayı henüz bilmiyorum ancak işe yaradığını kesinlikle söylemeliyim. Valve'e bu bug'ı da reportlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
İlgili video: 0:35 saniye

Sonra videoyu izlemeye başladım ve adamın da bana dediği gibi konsoldan bir komut sayesinde bunu yapmayı gösteriyordu videoyu çeken kişi. Burada komutun açıklamasını maalesef yapamıyorum çünkü kod okumayı henüz bilmiyorum ancak işe yaradığını kesinlikle söylemeliyim. Valve'e bu bug'ı da reportlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
İlgili video: 0:35 saniye