Çözüldü CS2'de bug nasıl düzeltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mustafa_313162

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Kaç yıldır Valorant oynuyordum bilgisayarım kotu olduğu için. CS oynamak hayalim gibi bir şey fakat bilgisayar kotu olduğu için boyle sorun alıyorum ne yapabilirim?

1761662052371.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cihaz hem eski hem çok zayıf ekran kartı bile yok. Ekran kartın olsa bir nebze bir şeyler olurdu belki. Sen yeni bilgisayar bak ya da CS2 yerine daha hafif eski oyunlara bakabilirsin. Eğer oyundan zevk alarak oynamak istiyorsan 30-60 FPS yerine 120 üzeri bir FPS alman gerekiyor. Ben eski cihazla bir kere denemiştim yaklaşık 40FPS alıyordum o değerlerle oyun oynamak işkenceye dönüşüyor. Para biriktirmeye bak güzel ikinci el RTX 3050 laptoplar 15 bin civarına bazen görüyorum öyle bir cihazla güzelce oynarsın.
Sistem özellikleriniz nedir? Donanımı tam olarak belirtir misin? Ayrıca oyun dosyalarını doğrulatır mısın? Ne olur, ne olmaz. Denemekten zarar gelmez.

1761662846579.png

Sistem özellikleri böyle fakat fazla bilgisayardan anlamadığım için diğer dediğinizi anlamadım.

Cihaz hem eski hem çok zayıf ekran kartı bile yok. Ekran kartın olsa bir nebze bir şeyler olurdu belki. Sen yeni bilgisayar bak ya da CS2 yerine daha hafif eski oyunlara bakabilirsin. Eğer oyundan zevk alarak oynamak istiyorsan 30-60 FPS yerine 120 üzeri bir FPS alman gerekiyor. Ben eski cihazla bir kere denemiştim yaklaşık 40FPS alıyordum o değerlerle oyun oynamak işkenceye dönüşüyor. Para biriktirmeye bak güzel ikinci el RTX 3050 laptoplar 15 bin civarına bazen görüyorum öyle bir cihazla güzelce oynarsın.

Çözüm
Teşekkürler mesajlara baktığın için.

Teşekkürler mesajlara baktığın tamam ben o zaman sileyim boşuna indirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı