CS2'de çok hile var mı?

Valorant'ı bırakıp CS2'ye başlamak istiyorum ancak bazı insanlar hileden geçilmiyor derken bazıları da hiç karşıma gelmedi diyor. Gerçekten de oyun çok fazla hile dolu mu? Teşekkürler.

Seçkinin varsa hile yüzde 1 eğer seçkinin yoksa yüzde 30.

15k elodan beri maçıma hiç hile denk gelmedi onda da gelen hile maçın ortasında banlandı VAC tarafından.

arkadaşla 15kdayız dün 6 oyunun şakasız 4ü hile geldi ve biri türktü ban yemiyorum dedi adam o yüzden faceit gir (hesabım seçkin)

Oyun binary türüne çok benzediği için hile pek yoktur (UTF-8 veya batch karışımlı olabilir)

Arkadaşla 15kdayız dün 6 oyunun şakasız 4Ü hile geldi ve biri türktü ban yemiyorum dedi adam o yüzden FACEIT gir (hesabım seçkin)

"Trust factor" diye boşuna demiyorum biz ben yeşil Trust factor aşağısına düşmedim ve hiç denk gelmedi ama sizi bilemem tabii şanssızlık.

Uzun zamandır bana denk gelmiyor, gelenler de banlandı çoğunlukla oyuna ilk başladığım zamanlarda geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…