CS2'de çok hile var mı?

Keşke Deadlock kurbağa cezası gibi anti hileler olsa.

Oyunların zevki kalmadı.

Uzun zamandır bana denk gelmiyor, gelenler de banlandı çoğunlukla oyuna ilk başladığım zamanlarda geliyordu.

Hocam kaç saatte 19k elo yaptın bir de sadece dereceli mi oynuyorsun meraktan soruyorum.

Sadece dereceli bir de aim ısındırmak için map veya deathmatch atıyorum bazen de FACEIT arkadaşlarla.

Uzun zamandır bana denk gelmiyor, gelenler de banlandı çoğunlukla oyuna ilk başladığım zamanlarda geliyordu.

Hocam kaç saatte 19k elo yaptın bir de sadece dereceli mi oynuyorsun meraktan soruyorum.

Non-Prime'de çok legit var belli etmiyorlar ama hileden ufak tefek anlasanız bile legit olduğunu anlıyorsunuz.

Bana Nova 3'te denk gelmedi şu ana kadar. 60 küsur Mirage maçı kazandım ve denk gelmedi. Ya çok çok legit oynuyorlar ya gerçekten de hile yok.

Vallahi en son gördüğüm hile 1 hafta önceydi deathmatch atarken adam döne döne SSG ile 3 saniyede 10 kişi vurmuştu duvar arkası oda banlandı sonradan.

Oyun binary türüne çok benzediği için hile pek yoktur (UTF-8 veya batch karışımlı olabilir)

Oyunlarda şöyle bir şey var.

Utf-8 Amerikan kodlama basit oluyor.

Ama binary (örnek: 0 0 1 0 0 1) hilelemek çok zor oluyor hatta aylar sürebiliyor.

Oyunda çok hile varsa utf 8 gibi basit koddan yapılmış.

Ama oyunda neredeyse hile yoksa binary zorluğunda yapılmış demek.

Sonuç: CS2 de hile çıkmayabilir.

Oyunlarda şöyle bir şey var.

Utf-8 Amerikan kodlama basit oluyor.

Ama binary (örnek: 0 0 1 0 0 1) hilelemek çok zor oluyor hatta aylar sürebiliyor.

Oyunda çok hile varsa utf 8 gibi basit koddan yapılmış.

Ama oyunda neredeyse hile yoksa binary zorluğunda yapılmış demek.

Sonuç: CS2 de hile çıkmayabilir.

Bana göre CS2 kadar valorantdada hile var ama genelde elmas üstü ranklarda görülüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı