CS2'de çok hile var mı?

Bana Nova 3'te denk gelmedi şu ana kadar. 60 küsur Mirage maçı kazandım ve denk gelmedi. Ya çok çok legit oynuyorlar ya gerçekten de hile yok.

Ben kendi görüşümü söylersem hile kullananların %40'ı filan sırf skin changer için alıyor.

Ben kendi görüşümü söylersem hile kullananların %40'ı filan sırf skin changer için alıyor.

Vallaha bende yapmıştım zamanında sırf changer için bıçak eldiven alıyordum gerisine karışmıyordum.

Trust faktörünü nasıl görüyorsun hocam peki?

Doğrudan göremezsiniz diye biliyorum eşleştiğiniz oyuncularla bir de arkadaşlarınızla oynarsınız anlarsınız bir de Steam destek (kesin değil)

CS zaten Prime olmadan boş bir oyun hiç o tarafından bahsetmeme gerek yoktur herhalde. Direkt Prime kısmından bahsedeceğim. Her online oyunda hile olduğu gibi bunda da var. Ama abartıldığı kadar yok. Ben Prime olmadan oynayınca bile öyle aşırı denk gelmiyordum.

OBS kaydı için güven faktörünü düşürmüştüm pişman oldum, seçkin olmayan rekabetçide hile geliyor ara sıra ama normal seçkinde hile görmedim daha. Ölüm maçlarındada çok hileye denk geldim.

Doğrudan göremezsiniz diye biliyorum eşleştiğiniz oyuncularla bir de arkadaşlarınızla oynarsınız anlarsınız bir de Steam destek (kesin değil)
Ben de doğrudan görülemiyor diye bildiğim için sordum zaten açıkçası.

Bulunan oyuncu sayısından eğer 5 ve altıysa Trust factor yerlerde 5-10 turuncu 10-15 sarı 15-20 yeşil 20 üstü çok iyi.
Tam anlamadım, neredeki bulunan oyuncu sayısı?

Ben de doğrudan görülemiyor diye bildiğim için sordum zaten açıkçası.

Tam anlamadım, neredeki bulunan oyuncu sayısı?

Oynamak için oyuncu arayan oyuncu sayısı diye bir şey var sağ tarafta ekli arkadaşların hemen alt yerinde orada kaç kişi varsa oradan kontrol edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…