The Victor Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 386 Çözümler 2 2 Ağustos 2025 #1 1 senedir oynamıyordum, az önce güncelleyip oyuna girdim, ekrana başka bir menü seyirip duruyor.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.886 Çözümler 4 3 Ağustos 2025 #2 The Victor dedi: 1 senedir oynamıyordum, az önce güncelleyip oyuna girdim, ekrana başka bir menü seyirip duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bir menü geliyor fotoğraf atma şansınız var mı? Artı 0 Eksi
The Victor dedi: 1 senedir oynamıyordum, az önce güncelleyip oyuna girdim, ekrana başka bir menü seyirip duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bir menü geliyor fotoğraf atma şansınız var mı?
KS KS The Victor Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 386 Çözümler 2 3 Ağustos 2025 #3 Kasım_0 dedi: Hocam nasıl bir menü geliyor fotoğraf atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Milisaniyelik geliyor, 3-4 kere gelip gelip gidiyor sonra kayboluyor. Ben bile nasıl bir menü olduğunu anlamadım ama oyuna ait bir menü. Fotoğraf yakalamaya çalıştım ama çok zor ve az bir kısmını yakalayabildim sanırım yeni gelen sezon ile alakalı. Dosya Ekleri Screenshot_2025-08-03-12-29-42-656_com.miui.gallery.jpg 144 KB · Görüntüleme: 15 Son düzenleme: 3 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Kasım_0 dedi: Hocam nasıl bir menü geliyor fotoğraf atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Milisaniyelik geliyor, 3-4 kere gelip gelip gidiyor sonra kayboluyor. Ben bile nasıl bir menü olduğunu anlamadım ama oyuna ait bir menü. Fotoğraf yakalamaya çalıştım ama çok zor ve az bir kısmını yakalayabildim sanırım yeni gelen sezon ile alakalı.