CS2'de Elo yükselemiyorum

Seçkini bırakıp FACEIT'e başlayın normal eşleştirme hile kaynıyor çok sinir bozucu. Mümkünse de 4 tane daha seviyenize uygun arkadaş bulun öyle girin. Bu şekilde hem oyun zevkiniz artar hem de FACEIT'te level yükseltebilirsiniz.
Faceit'i biliyorum ama derinlemesine bilmiyorum hocam. Faceit daha iyi hile korumalı bir versiyonu değil mi cs2'nin? Onu biliyorum ama level, kasa falan nasıl işliyor orada? Ayrı bir launcherımı var?

Hocam oyun sistemi düşük elodan çıkabilirsen ne mutlu ve ezbere falan konuştuğum yok düzenli FACEIT oynuyorum seçkine gelince 4-5'ten çıkamıyorsun.
Çıkamıyorsanız sıkıntı sizde oluyor hocam. 4-5k aralığı zaten kötü olduğu için hile olmuyor. 12k-13k üstü zaten hilesiz maç oynama hayli zor. Ben FACEIT'te 2200 eloyum Premier'de de 19k. Ama ne yalan söyleyeyim şu aralar ne FACEIT ne de Premier oynuyorum, sadece haftalık kasa için girip çıkıyorum. CS2 yeni başlayanlar için kötü bir hale büründü. FACEIT toksik ve leş eleman kaynıyor, Premier de hile kaynıyor.

Çıkamıyorsanız sıkıntı sizde oluyor hocam. 4-5k aralığı zaten kötü olduğu için hile olmuyor. 12K-13K üstü zaten hilesiz maç oynama hayli zor. Ben FACEIT'te 2200 eloyum Premier'de de 19k. Ama ne yalan söyleyeyim şu aralar ne FACEIT ne de Premier oynuyorum, sadece haftalık kasa için girip çıkıyorum. CS2 yeni başlayanlar için kötü bir hale büründü. FACEIT toksik ve leş eleman kaynıyor, Premier de hile kaynıyor.

FACEIT'te karşıma Max 2-3 troll çıkmışdır seçkinde düşük elolar daha çok troll ve hile kaynıyor oyunu öylesine oynayan şahıslar hile kurup oynuyor.

FACEIT'i biliyorum ama derinlemesine bilmiyorum hocam. FACEIT daha iyi hile korumalı bir versiyonu değil mi CS2'nin? Onu biliyorum ama level, kasa falan nasıl işliyor orada? Ayrı bir Launcher'ımı var?

Launcher da var tarayıcı üzerinden de açabiliyorsunuz 3 level başlıyorsunuz her maçta ortalama +25 elo almaya çalışarak bir sonraki seviyeye geçmeye çalışıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı