CS2'de Elo yükselemiyorum

Günde 3-4 saat belki daha fazla oynuyorum.

Günde 3-4 saat çok değil o kadar bak ben mesela okul günleri hafta içi 3 saat
Civarı falan oynuyorum cuma günü 10 saatlerde cumartesi 15 saat diyim ama 20 saatide bulabiliyor. Pazarda yine 10 - 15 ama level 3'üm ve seçkinde elom 4000'di annemler yemeğe gideceğiz dedi diye oyundan çıkmak zorunda kaldım -1000 verdi şu an 2600'üm seçkinde ama FACEIT daha çok önemsiyorum şu an. Çıkılmıyor bu elolardan.

Hocam FACEIT girince haftalık gelen kasa geliyor mu bilmiyorum eğer kasa item kasmak gibi bir amacınız varsa FACEIT premium alıp FACEIT puanı kasarak alabilirsiniz fakat bunun için sürekli oyun oynamanız lazım.

Kasa gelmiyor.

Günde 10-20 saat oynayıpta 4K elodan çıkamıyorsanız zaten silin oyunu bir anlamı yok. 4 günde 8K elodan 15k eloya çıktım. Siz nasıl çıkamıyorsunuz onu anlamadım? Yaptığım tek şey seviyeme uygun 4 Türk bulup onlarla oyuna girmek. Zaten bu şekilde yavaştan adam toplayıp takımınızı oluşturursunuz.

Şu anda FACEIT'te çok art arda lose aldım seçkin gireyim dedim 8K oldum ama şuan 7K ya düştüm.

Şu anda FACEIT'te çok art arda lose aldım seçkin gireyim dedim 8K oldum ama şuan 7K ya düştüm.
Sana yazdığımdan beri 2.5k puan daha kastım. Şuan 17K eloyum, bence elo kasmak o kadarda zor değil.

Sana yazdığımdan beri 2.5k puan daha kastım. Şu an 17k eloyum, bence elo kasmak o kadar da zor değil.

Ya ben 9 la 7 k arasında takılı kaldım. Ama normaldir herhalde Valorant oynunyordum önceden tüm gün artık CS oynuyorum. Yaz tatilinin ortalarında falan geçtim CS'ye. Ama CS:GO daha önce oynamıştım da FPS oynamaya Valorant'tan başlamıştım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…