P piskopiskopisko Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 CS2 mouse hızlı hareket ettirince görüntü bulanıklaşıyor. ekran kartım NVIDIA.
Slecded Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #2 Hareket bulanıklığı ayarını kapatıp dener misiniz. (yeni güncelleme ile ayarın yeri değişik olabilir) Artı 0 Eksi
Hareket bulanıklığı ayarını kapatıp dener misiniz. (yeni güncelleme ile ayarın yeri değişik olabilir)
KS KS P piskopiskopisko Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #3 Slecded dedi: Hareket bulanıklığı ayarını kapatıp dener misiniz? (Yeni güncelleme ile ayarın yeri değişik olabilir) Genişletmek için tıkla... Bulamadım ya tam olarak nerede acaba? Artı 0 Eksi
Slecded dedi: Hareket bulanıklığı ayarını kapatıp dener misiniz? (Yeni güncelleme ile ayarın yeri değişik olabilir) Genişletmek için tıkla... Bulamadım ya tam olarak nerede acaba?
Slecded Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #4 piskopiskopisko dedi: Bulamadım ya tam olarak nerede acaba? Genişletmek için tıkla... dikey eşitlemeyi açıp dener misin FPS ile alakalı diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
piskopiskopisko dedi: Bulamadım ya tam olarak nerede acaba? Genişletmek için tıkla... dikey eşitlemeyi açıp dener misin FPS ile alakalı diye düşünüyorum.
KS KS P piskopiskopisko Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #5 Slecded dedi: Dikey eşitlemeyi açıp dener misin FPS ile alakalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi. Artı 0 Eksi
Slecded dedi: Dikey eşitlemeyi açıp dener misin FPS ile alakalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi.