CS2'de FPS nasıl artırılır?

• Konuyu başlatan SKVH
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 85

SKVH

Centipat
Daha fazla  
Selamlar bana çok acil detaylıca CS2 FPS düşmesi sorununu çözebileceğim bir method lazım. Ranked'da 20K'ya kasmaya çalışacağım, karşımdaki adamlar 500-600 FPS alıyorsa, ben 144 FPS V-Sync açık oynuyorum. Bu da çok canımı sıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar bana çok acil detaylıca CS2 FPS düşmesi sorununu çözebileceğim bir method lazım. Ranked'da 20K'ya kasmaya çalışacağım, karşımdaki adamlar 500-600 FPS alıyorsa, ben 144 FPS V-Sync açık oynuyorum. Bu da çok canımı sıkıyor.
Alınan FPS isterseniz 1000 2000 olsun Monitörünüz Kaç Hz ise o kadarını görürsünüz. O FPS teoride öyle.

%1 FPS'i monitörünün yenileme hızına(144?) sabitlemeye uğraş. VSYNC kapatıp FPS sınırını 240 yap mesela. Fazlasının sana bir yararı olmaz zaten.

Unlost FPS arttırma bakabilirsiniz 😃. Şaka maka 144 FPS ile oynamanız kötü değil çünkü zaten maksimum mönitörünüzün desteklediği Hz değerine ulaşabilirsiniz.

Monitör 144 hz ise alacağın max verimlilik o maalesef. 144 FPS altına düşüyorsanız bu video gayet yeterli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitör Hz'nden yukarısını alsanız bile size hiçbir faydası olmaz. Hatta ekranda yırtılmaya bile sebep olabilir. Hz ile FPS esitleyip kullanmalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı