CS2'de FPS nasıl arttırılır?

İşletim sistemi
Windows 11

justsyuraa

Decapat
Daha fazla  
RAM
8GB
Ekran kartı
GT 730
İşlemci
intel core i3 12100F
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar, benim maalesef bilgisayarım bayağı bir kötü değiştireceğim 3-4 aya fakat bu süre içinde beni idare etmesi için CS 2 FPS arttırma konusunda tavsiyeniz var mı? GT 730 ile 20 FPS zor alıyorum 60 FPS olsa bile yeter benim için ne yaparak FPS arttırabilirim?

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar, benim maalesef bilgisayarım bayağı bir kötü değiştireceğim 3-4 aya fakat bu süre içinde beni idare etmesi için CS 2 FPS arttırma konusunda tavsiyeniz var mı? GT 730 ile 20 FPS zor alıyorum 60 FPS olsa bile yeter benim için ne yaparak FPS arttırabilirim?

FPS arttırma diye bir şey yok hocam istediğin kadar ayar yap ondan kıs şunu arttır falan hepsi kolpa bazıları sistemini daha da kötü hale getiriyor.

GeForce NOW al birkaç ay için. O bilgisayar geçekten düşük seviyede kalmış.

Hocam hiç oynamasın daha iyi yeteri kadar bir süre GeForce NOW kullandım ve onu kullanmaktansa oyun oynamamayı yeğlerim daha iyi.

Tamamdır hocam sağ olun artık bizde Valorant oynarız birkaç ay daha yapacak bir şey yok.

Direk bütün her şeyi en düşüğe cekip çözünürlük kıs daha sonra laptop üzerinden yapabileceğin tonla ayar var performans ayarlarıyla oyna, pil ayarlayıyla oyna onun dışında optimizer kurup gereksiz kullanmadığınız sistem servislerini devre dışı bırakabilirsiniz daha sonra ise yarıyor mu bilmiyorum ama yüksek karşıtlık ayarını açıp deneyin bir de oynamayı sonra arka planda çalışan program sayısını minimuma indirin böyle ufak ufak birkaç şey daha var önceliğiniz bunları denemek olsun yeterli olmazsa öbür şeyleri de araştırıp denersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı