CS2'de FSR ve DLSS var mı?

Hocam CS:GO'da 250 FPS alırken neden bir anda 140'lara 100'lere kadar düştü optimizasyon kötü mesela CS 2 de anubisde suya girince öyle bir FPS düşmesi oluyor ki denemenizi tavsiye ederim.

Bunun sebebi CS:GO 11 sene öncenin oyunu CS2 ise henüz 1 seneyi bile doldurmamış bir oyun. Kıyaslamanız FIFA 2012'de 250 FPS alıyorum FIFA 2023'te neden 140-100 FPS alıyorum gibi olmuş. Ekstra olarak oyun henüz beta aşamasında optimizasyon tabii ki daha da gelişir fakat 750 Ti ile oynayabileceğiniz seviyeye geleceğini sanmıyorum.

Hocam Source 2 daha performanslı bir motor daha fazla FPS almamız gerekir.
Source 2 dediğin gibi daha optimize bir motor ama aynı zamanda günümüz motorları gibi. (Kalite olarak UE4 motorundan biraz daha iyi) O yüzden grafikler de ciddi miktarda yüksek. CS2'de o kadar yüksek grafik elbette yok ama yine de optimizasyonu biraz özürlü. Önümüzdeki 6 ay içerisinde düzeleceğini düşünüyorum.

FSR var ama tam bir rezalet.

Hocam Source 2 daha performanslı bir motor daha fazla FPS almamız gerekir.
Hayır gerekmez. Her yeni motor geldiğinde FPS'in artsaydı kartların gelişmesine gerek olmazdı. Source 2 geldi evet, fakat grafikler de güncellendi, daha da iyileşme ihtimali var grafiklerin. Mevzu motorun performansı değil oyunun optimizasyonu. Zaten şu prime'a dağıtılma olayından sonra optimizasyon dışında bir şey duyamıyoruz. Bırakın da oyun çıktıktan sonra eleştirin FPS'yi.

bende şimdi açtım ama fps artışından daha çok düşüş yaşadım

Bu arada şimdi açtım ama FPS artışından çok düşüş yaşadım(not: Ekran kartım GTX 1650 ve FSR performans modunda)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı