CS2'de Global kişilerin sistemleri üst seviye mi oluyor?

Okan9

Yoctopat
CS2'de rank sistemi değişti galiba ama CS:GO'da Global olan oyuncular haliyle CS2'de de en üst ranka çıkarlar. Acaba bu Global oyuncuların sistemleri en üst seviye mi oluyor genel olarak? Bu seviyede takılan kişilerin düşük seviye sistemle mücadele etmeyeceği belli galiba değil mi? Mesela Global bir oyuncu için 240Hz en önemli başlıca şart mıdır? Belki de ben yanlış düşünüyor olabilirim bilmiyorum.

Şöyle ki eğer 240Hz monitörünüz olursa 60Hz'e kıyasla görüntü renderlanması ortalama 16-20ms yerine 4ms'lere kadar düşebilir.

Bu da karşı tarafın oyuncuyu çok çok az daha hızlı görebileceği anlamına geliyor ancak yine de asıl olay yetenektir. Çünkü hangi ekipmanı alırsanız alın, yine kendi kas hafızanızla düşmanı hedefleyeceksiniz.

Üst düzey bir sisteme ihtiyaç yok CS oyunlarında önemli olan takımla oynamak.
75hz ve 75fps dropsuz olan herkezin globale iyi oynayarak çıkabiliceğini düşünüyorum.
İsterseniz silver-nova eloda 40 kill alın takımınızla oynamıyorsanız gidipte bomba kurulduktan sonra, CT olup ace attıktan sonra, bomba patlıyorsa o eli kaybediceksiniz.

Hayır. Ben 60Hz ve 1050 ile 100FPS ala ala Global olmuştum. İyi ekipman sadece yardımcı. O mouseyi hareket ettirip kafasına koyamadıktan sonra 8080 ver yine bir şey değişmez 6000Hz ver yine değişmez. MM'de rankı umursama çok matah bir şey değil. FACEIT LEVEL10 ve üzeri için dediğin mümkün ama. Çünkü Tickrate yüksek ping düşük seviye yüksek. Milisaniyeler çok fark ediyor.

İyi oynaman, çok alıştırma yapman daha önemli. Sistemin ve ekipmanın tabii ki önemi var ama sisteminin kötü olması büyük bir engel değil.

1060 6GB ve i5 9400F kullanıyorum, 16GB ram var fakat 8GB eklemeyi bu sene yaptım fakat 4 sene öncesinde bu sistemi aldığımda Türk bir takımda oynuyordum. Sistem önemli ama sistemin iyiyse de rank hediye etmiyorlar. Takıma ilk katıldığımda Lenovo Z50-70 laptop vardı bu arada bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı