Çözüldü CS2'de seviye nasıl görülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

748075

Centipat
Azıcık Steam cüzdanı kazanmak için CS2 indirdim. Ve duydum ki seviye atladıkça haftalık kasa geliyor ve satarak para kazanılıyor. Seviyemi nereden görebilirim ve haftalık kasa için seçkin alınmalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Azıcık Steam cüzdanı kazanmak için CS2 indirdim. Ve duydum ki seviye atladıkça haftalık kasa geliyor ve satarak para kazanılıyor. Seviyemi nereden görebilirim ve haftalık kasa için seçkin alınmalı mı?
Haftalık ödül kazanmak için seçkin almanız gerekiyor. Seviyenizi ise ana ekranda karakterinizin altındaki profilinize tıklayarak görebilirsiniz.
1721999625440.png
Mağazaya gir orada en üstte haftalık ödül var o bar dolunca alıyorsun 2 tane ödül.

Evet hocam almanız gerek fakat ödüller için değmez. En fazla bir dolarlık kasa (genelde 30 sent oluyor kasalar) ve 3 sent değerinde grafiti veya silah deseni veriyor.

Haftalık ödül kazanmak için seçkin almanız gerekiyor. Seviyenizi ise ana ekranda karakterinizin altındaki profilinize tıklayarak görebilirsiniz.
1721999625440.png

Çözüm
Ondan gelecek paradan çok bir şey bekleme, haftalık kasalarda ortalama 1 dolarlık kasa düşüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı