CS2'de GTX 1650 sistemin FPS'i düşük

17kHerze

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta görmüş olduğunuz gibi Dust 2, b de filan en fazla 100 FPS gördüm. 144 Hz ekranım var çoğu yerlerde 70 80'e kadar düşüyor. Grafik ayarı önerebilir misiniz? Bir türlü beceremedim. Kalite önemli değil ancak adamları en azından iyi görebilmem fazlasıyla önemli. Özelliklerim şu şekil.

HP Victus 16-E0035NT
GTX 1650 4 GB.
AMD Ryzen 5600H.
500 GB SSD.
8 GB RAM (biliyorum düşük yükselteceğim)
144 Hz.

Hocam o çözünürlük sıkıntı tercih etmem o şekil ReviOS nedir? Ayrıyeten RAM'i mi en kısa zamanda 16 yapacağım.

Hocam çözünürlük düşürmek sıkıntılı değil mi herkes aynı şeyi demiş te adamları daha kötü göreceğim sonuç olarak.

Adamları daha kötü değil daha iyi görürsün 1280x1024 4:3 te karakterler daha geniş oluyor bir iki ayar arttırıp kalite yaparsan 4xmsaa da daha iyi gözükür

ReviOS işlemci sayını düşürerek işlemci performansını arttırıyor gereksiz programları kaldırıyor debloat yapıyor bazı Tweak'ler ile gecikmeyi input lagı da düşürüyor ama en önemlisi RAM az olan sistemlerde RAM kullanımını çok düşürüyor.

Tamamdır kurup size bilgi vereceğim teşekkürler.

Çoğu ayarı düşürdüm 100 fps e kadar çıktım ReviOS deneyeceğim.
Adamları daha kötü değil daha iyi görürsün 1280x1024 4:3 te karakterler daha geniş oluyor bir iki ayar arttırıp kalite yaparsan 4xmsaa da daha iyi gözükür

Tamamdır kurup size bilgi vereceğim teşekkürler.

Çoğu ayarı düşürdüm 100 FPS'e kadar çıktım ReviOS deneyeceğim.

Bir de şunu denersin CS2 çalışırken Görev Yöneticisi'nden CS2 sağ tıkla dosya konumunu aç özellikler uyumluluk oradan tam ekran iyileştirmeleri devre dışı bırak sonra yüksek DPI ayarlarını değiştire bas en alttaki seçeneği tikle kaydet dene

O kart çok kötü bende de 1650 Ti laptop vardı hala duruyor kenarda ancak düz 1650 ondan beter CS 2 de düşük FPS normal.

Hocam RDR gibi ekran kartı isteyen oyunlarda orta- yüksek arası grafiklerde 90 FPS görüyorum bu fiyat bandında güzel ekran kartı çoğu oyunu açar ucuz lokma bu kadar oluyor yapacak bir şey yok.

Bir de şunu denersin CS2 çalışırken Görev Yöneticisi'nden CS2 sağ tıkla dosya konumunu aç özellikler uyumluluk oradan tam ekran iyileştirmeleri devre dışı bırak sonra yüksek DPI ayarlarını değiştire bas en alttaki seçeneği tikle kaydet dene.

Deneyeyim hocam teşekkürler.

Bir de şunu denersin CS2 çalışırken Görev Yöneticisi'nden CS2 sağ tıkla dosya konumunu aç özellikler uyumluluk oradan tam ekran iyileştirmeleri devre dışı bırak sonra yüksek DPI ayarlarını değiştire bas en alttaki seçeneği tikle kaydet dene.

Aksine 20 30 FPS düştü hocam bilginize.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı