CS2'de haksız VAC kalkar mı?

Szymkowiak07

Centipat
Daha fazla  
10 yıllık rozeti daha geçen gün almıştım, hiç hile kullanmadım. Bugün arkadaşlarla Dust 2 girdik, 25HS toplamda 27 kill almıştım. Karşıdakiler full repledik cart curt yazdı ve az önce rankeddayken VAC ban yedim. Pazarda bıçağım satıştaydı, çekmedim. Steam'e destek açtım. Sizce ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haksız VAC ban diye bir şey olmadığını yıllarca görerek tecrübe ettik. Son VAC banım üzerinden 2300 gün geçmiş. Küçük bir çocuktum ama hala lekesi duruyor. Sadece 200 gün sonra profilimden yazısı silinecek.

Valve'nin VAC ban affı yapacağını hiç ama hiç sanmıyorum.

Kaldırmazlar %99 ihtimalle.

Hile kullanmadım diyorum bunun için yalan atacak değilim

Hayır.
VAC Sistemi oyun içinde attığınız hslerle, aldığınız killerle ilgilenmez. Eğer hile kullanmadığınızdan %100 eminseniz; ya hesabınız başka biri tarafından kullanılmıştır ya da internet kafe vs. bir yerden bağlandıysanız o IP'den daha önce 3rd party tool kullanılmıştır.

Steam VAC banı kaldırılmaz der Steam destek de sana yardım edemez onlar da aynı şekilde geri dönüş yapar VAC banı Steam'in kaldırabileceği bir ban değil kısa cevap geçmiş olsun.

Arkadaş CS2 ilk çıktığı zaman VAC yemişti 1 ay VAC'li kaldıktan sonra açıldı.

Pazarda bıçağım satışta halen o satılır mı peki.

VAC banı kaldırmanın tek yolu, gerçekten hile kullanmamış olmaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…