CS2'de haksız VAC kalkar mı?

Bıçağı olan bir adam niye hile yapsın belki gerçekten doğru söylüyordur. VAC denen şeyi çok mükemmel sanıyorsunuz ama çöpten başka bir şey değil.

Ben adama hile yapmış yapmamış demedim ki VAC ban haksızsa kendinden kalkar diyorlar ama ben bu olaya hiç şahit olmadım onu diyorum.

Arka planda çalışan kayıt uygulaması bile atabiliyor, ama bu tarz durumlarda bir süre sonra kendi kendine kalkabiliyor. Kalkmazsa ya gerçekten hiledir ya da hata olmuştur. Ama kalkmazsa Valve'ın bununla uğraşacağını düşünmüyorum 1 kişi için.

bu hafta reddite de normalden fazla vac entrysi girildi haksız olanların çoğunu kaldırıyorlar. eğer abidik gubidik dll'ler indirmeyip hile kullanmıyorsanız içiniz rahat olsun

Bıçağı olan bir adam niye hile yapsın belki gerçekten doğru söylüyordur. VAC denen şeyi çok mükemmel sanıyorsunuz ama çöpten başka bir şey değil. Az önce bir bug yüzünden VAC ban yendiğini gördüm.
Vallahi ne envanterler VAC yedi. Bıçağı var hile kullanmaz lafı çok eskide kaldı ne envanterler hile kullanıyor bu topluluk e-spor arenasında bile hile gördü :)

Vallahi ne envanterler VAC yedi. Bıçağı var hile kullanmaz lafı çok eskide kaldı ne envanterler hile kullanıyor bu topluluk e-spor arenasında bile hile gördü :)
Bıçağı satıp açsaymış o zaman neden satmadan hile açıyorlar anlamıyorum.

Bıçağı satıp açsaymış o zaman neden satmadan hile açıyorlar anlamıyorum.

Bıcağı satıp veya trade atıp skin changer kullanmak varken.

Haksız VAC ban diye bir şey olmadığını yıllarca görerek tecrübe ettik. Son VAC banım üzerinden 2300 gün geçmiş. Küçük bir çocuktum ama hala lekesi duruyor. Sadece 200 gün sonra profilimden yazısı silinecek.

Valve'nin VAC ban affı yapacağını hiç ama hiç sanmıyorum.

Hocam bu arada silinme gibi bir mevzu var mı çünkü bende 2500 barajını aştı.

Bıcağı satıp veya trade atıp skin changer kullanmak varken.

Hocam bu arada silinme gibi bir mevzu var mı çünkü bende 2500 barajını aştı.
1765136588709.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı