CS2'de haksız VAC kalkar mı?

Hocam bu arada silinme gibi bir mevzu var mı çünkü bende 2500 barajını aştı.
Profilden VAC ban yazısı 2555. günde, yani 7. senesinde gidiyor. Sadece Steam moderatörleri görebiliyor o kadar. Onun dışında VAC banın kalkması gibi bir durum olacağını hiç sanmıyorum. Öyle bir af olması için CS2 markasının dibe vurması lazım, ki o da mümkün değil gibi.

Ben VAC ban yedikten sonra birkaç hesap daha açıp CS oynamıştım ama birkaç ay sonra o mevzuyu kökten kapattım. 2300 Gündür elimi sürmedim.

Overwatch'un şu hesaba bir oyun içi yasaklama uygulamış olduğunu doğruladık: Steam'de böyle yazıyor.

VAC silinmesi değil de yanlış yazdım o profilden yazısı kaldırılması, sağ olun.

Maçın izlenmiş ve karar kesinleştirilmiş bıçak gg.

Kartalım Dust 2'de arkadaşlar Nova her zaman oynarız 17 18 bazzeeen 28 30'lara çıkarım o maçlardan birisi denk geldi onda da 25HS attım arkadaşlarla dalga geçiyordum ban yedik kafayı yersin.

Cs’den yasaklanmış bir hesap cs envanterini pazarda sergileyemez.
Hesap yasaklanmadan önce item satışa sunulduysa hesabın artık yasaklı olduğu için iptal olmuştur bile.
Bu arada o olayı hesabı yasaklatmadan önce düşünecektin item satılıp parası geldikten sonra hesap yasaklansa bile çok koymazdı.
Zamanında temiz hesabın faktörü bozuldu diye anladım ki hesaba VAC yasaklanması uygulanacak ne var ne yok satışa çıkarıp kurtarmıştım parayı.
Az kaldı 2026’a hâlâ Hatalı VAC muhabbetleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…