CS2'de hile sanılmak

KEKWpat.net

Megapat
Herkese merhaba. Bugün rastgele bir lobiyle rekabetçi girdim ve şaşırmayacağınız gibi karşıdaki 5 Türk tarafından oyun boyu hileyle suçlandım. Oyun sonu 5 kişi Discord'da DEMO'yu izledik fakat nafile, hala hile olduğumu düşünüyorlarmış.

Sizce bu maçtaki 24 killden en fazla kaç tanesi hile şüphesi taşıyor olabilir? Oyun için nickim STE4LTHS.

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-FRHVt-mctkJ-4hTf7-reLOp-AsFiJ

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Bugün rastgele bir lobiyle rekabetçi girdim ve şaşırmayacağınız gibi karşıdaki 5 Türk tarafından oyun boyu hileyle suçlandım. Oyun sonu 5 kişi Discord'da DEMO'yu izledik fakat nafile, hala hile olduğumu düşünüyorlarmış.

Sizce bu maçtaki 24 killden en fazla kaç tanesi hile şüphesi taşıyor olabilir? Oyun için nickim STE4LTHS.

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-FRHVt-mctkJ-4hTf7-reLOp-AsFiJ

Genelde oyunu rezalet oynayanlar Pro oynayan birini görünce hile diye aglayabilirler bunu başka oyunda çok yaşıyorum.

Basit eglence modunda sürekli hile diye atıyorlar, haksizda sayılmazlar oyun hile dolu.

Mesela ben ama oyundan atma sebepleri çok farklı şeyler olabiliyor örneğin ırkçılık Steam profilimde Türk bayrağı var geçen babam CS2 de maç taşıyor oyundan attılar bayağı sinirlendi sövdü hatta :D

Steam'de bana yapılan yorumları görseniz hocam birde siz, hakkımda o kadar fazla report geliyor ki valve'dan bile mail almıştım. CS2'de öyle tipler çok, bileklerini kullanmayı geç kolunu bile kıpırdatmayan tipler iyi oynayanlara laf atıyorlar. Öylelerini çok takmamak lazım, aksine daha da kudurtun öylelerini.

Eşleştirme sistemi sıkıntısı. Sana denk rakip vermemiş düşük seviye oyuncu vermiş öyle maçlar zevkli de olmuyor maalesef üstüne itham falan da ediliyorsun oyun oyun olmaktan çıkıyor.

Bu bir suçlama değil övgü dostum.
Bir insan seni hile olmadığın halde hile diyorsa gurur duy.
Yoldaş oynuyorduk karşımıza 2 global gelmiş bizde hile demiştik mesela.
Adamlar global çıkınca ekrana bakıyorduk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı