Hocam siz büyük ihtimalle CS atmadınız hiç :d. Hile gelmeyen var mıdır?
Hile deli gibi var CS2’de, alakası bile yok.Her gün giriyorum dostum, Premier oynuyorum ya da FACEIT giriyorum. Basit eğlence girersen karşına gelirse ne yapayım. Rekabetçide bile 5 ten fazla görmedim ama 1 tane hile gören adam herkes hile açmış diye kuduruyor, ben bunu anlamıyorum. Karşıdaki adam saatlerini bu oyuna harcamış, kendini geliştirmiş ve güzel bir aim elde etmiş. Sende gel adam iyi oynuyor diye kesin hile de.
Hile deli gibi var CS2'de, alakası bile yok.
FACEIT'in zaten kendi oyun içerisindeyken oyuna etki eden 3.parti yazılımları yakalaan VAC benzeri daha iyi birşeyi var. Yani denk gelme oranın düşükHer gün giriyorum dostum, Premier oynuyorum ya da FACEIT giriyorum. Basit eğlence girersen karşına gelirse ne yapayım. Rekabetçide bile 5 ten fazla görmedim ama 1 tane hile gören adam herkes hile açmış diye kuduruyor, ben bunu anlamıyorum. Karşıdaki adam saatlerini bu oyuna harcamış, kendini geliştirmiş ve güzel bir aim elde etmiş. Sende gel adam iyi oynuyor diye kesin hile de.
FACEIT'in zaten kendi oyun içerisindeyken oyuna etki eden 3.parti yazılımları yakalaan VAC benzeri daha iyi bir şeyi var. Yani denk gelme oranın düşük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.