CS2'de hileler denk geliyor

Belki de dediğiniz gibi face it'e geçmeliyim.

Oyun şu an rezalet, soloq girdiğinizde takımda ki 4 kişinin sizi hile kullanmadığınız için kicklemesi bile muhtemel, git FACEIT'te oyna diyorlar, hvh dönmüş serverlar.
Benim anlamadığım nokta adam hile kullanırken VAC korumasının oyun esnasında bunu tespit edememesi , şikayete rağmen gerçekten komik...

Seçkininiz var ise seçkin maçlarda hile denk gelme olasılığı düşük fakat normal maçlarda hileler çok fazla maalesef.

Valorant'ın Vanguard koruma yazılımını daha başarılı buluyorum. Nasıl oluyorda böyle büyük yapım bir oyun hilelerin önüne geçemiyor anlamış değilim.
Bilgisayarının içerisine trojandan farksız bir dosya yerleştirmedikleri, kullanıcı güvenliğini ve kişisel verileri önemsedikleri için geçemiyorlar. VAC.net 3.0 tamamen sunucu verilerine dayayarak hileleri tespit etmeye çalışıyor.

Belki de dediğiniz gibi face It'e geçmeliyim.

Benim anlamadığım nokta adam hile kullanırken VAC korumasının oyun esnasında bunu tespit edememesi, şikayete rağmen gerçekten komik...

VAC şu an da hileden süreli ban attığı oluyormuş, geçen maç banlanan adam tekrar karşına çıkabiliyormuş. Günümüz Türkiyesine dönmüş.

Hocam milyonlarca kişiye erişiyorlar hangi birine baksınlar Vanguard bile hile kaçırabiliyor.

Tencent gibi şirketten bahsediyoruz en ufak datayı bile dert eden bir şirket, üstüne Çin menşeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…