CS2'de hileler denk geliyor

15 bin saatim mevcut hocam normal bırakıp face it geçtim. Orada hayvan gibi oynuyorlar ama en azından hile yok o yüzden önerebilirim. Ek olarak size katılıyorum. CS de şu an seçkin de 20klı elolarda çok fazla rage hvh oynayan insanların olduğu söyleniyor. Main hesabımla geçen gün normal mr atayım dedim adamlar legit oynuyorlar 10 madalyalı olup 10 seviyenin altında görünce Steam hesabını oyunda direkt alt F4 atıyorum. Sinir olmaya değmez. Valorantında aslında hile korumasını iyi bulmuyorum. En son kodlara erişildiği hakkında haberler vs vardı bypasslayıp kullanıyorlar hileleri veya spoofer kullanıp PC formatlayıp yeniden hile açıyorlar.
Belki de dediğiniz gibi face it'e geçmeliyim.

Oyun şu an rezalet, soloq girdiğinizde takımda ki 4 kişinin sizi hile kullanmadığınız için kicklemesi bile muhtemel, git FACEIT'te oyna diyorlar, hvh dönmüş serverlar.
Benim anlamadığım nokta adam hile kullanırken VAC korumasının oyun esnasında bunu tespit edememesi , şikayete rağmen gerçekten komik...

Öncelikle herkese merhaba. CS:GO'nun, CS2 adı altında tekrardan çıkmasından sonra özellikle hissiyat bakımından beğenmediğim için bırakmıştım.
Bugün tekrar bir şans vermek istedim ve indirdim. Ve ne yazık ki hile kullanan insan çok fazla. Özellikle rekabetçi modunda hile vs hile şeklinde oyunlar dönüyor. Valve'nin VAC korumasının pek bir işe yaramadığını CS2'nin çıktığından beri görmekteyim. Ve Valorant'ın Vanguard koruma yazılımını daha başarılı buluyorum. Nasıl oluyorda böyle büyük yapım bir oyun hilelerin önüne geçemiyor anlamış değilim. Bu konuda ki düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.

Seçkininiz var ise seçkin maçlarda hile denk gelme olasılığı düşük fakat normal maçlarda hileler çok fazla maalesef.

Valorant'ın Vanguard koruma yazılımını daha başarılı buluyorum. Nasıl oluyorda böyle büyük yapım bir oyun hilelerin önüne geçemiyor anlamış değilim.
Bilgisayarının içerisine trojandan farksız bir dosya yerleştirmedikleri, kullanıcı güvenliğini ve kişisel verileri önemsedikleri için geçemiyorlar. VAC.net 3.0 tamamen sunucu verilerine dayayarak hileleri tespit etmeye çalışıyor.

Belki de dediğiniz gibi face It'e geçmeliyim.

Benim anlamadığım nokta adam hile kullanırken VAC korumasının oyun esnasında bunu tespit edememesi, şikayete rağmen gerçekten komik...

VAC şu an da hileden süreli ban attığı oluyormuş, geçen maç banlanan adam tekrar karşına çıkabiliyormuş. Günümüz Türkiyesine dönmüş. 🤫

Hocam milyonlarca kişiye erişiyorlar hangi birine baksınlar Vanguard bile hile kaçırabiliyor.

Tencent gibi şirketten bahsediyoruz :D en ufak datayı bile dert eden bir şirket, üstüne Çin menşeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı