CS2'de ideal görüntü ayarı nedir?

berkcelk

Picopat
Daha fazla  
Uzun zaman sonra CS:GO oynamaya başladım ancak grafik ayarlarını tam yapamadım. En ideal grafik ayarı nedir?
Sistem özellikleri:
Ekran kartı: RTX 4070.
İşelmci: R7 7435HS.

Uzun zaman sonra CS:GO oynamaya başladım ancak grafik ayarlarını tam yapamadım. En ideal grafik ayarı nedir?
Sistem özellikleri:

1080x1080 ve 1440x1050 denedim, 1080x1080 en rahat çözünürlüktü. Tabiiki bu kişiden kişiye değişecek bir şey, eğer 4:3'e bağlanmadı iseniz 16:9 bırakmayın.

Son düzenleme:
En ideal grafik ayarı diye bir şey yok. Kendi rahat ettiğin çözünürlükte oynaman senin için en iyisi. CS2, FPS oyunu olduğu için grafikle bir alakamız yok. O yüzden grafik ayarlarını düşükte kullanabilirsin. Tek gölgeleri biraz yükselt. Profesyonel oyuncular 4:3 oynuyorlar. Eskiden gelen bir alışkanlık.

Sistem özellikleri:

Parlaklık 95, cozunurlukte rakiplerin buyuk gorunmesini istiyorsan 4:3 daha genis bir alani gormek istiyorsan 16:9 yap. Ayni zamanda ek öneri olarak hasar tahminini kapat.

20250723_224105.jpg
20250723_224034.jpg

En ideal grafik ayarı diye bir şey yok. Kendi rahat ettiğin çözünürlükte oynaman senin için en iyisi. CS2, FPS oyunu olduğu için grafikle bir alakamız yok. O yüzden grafik ayarlarını düşükte kullanabilirsin. Tek gölgeleri biraz yükselt. Profesyonel oyuncular 4:3 oynuyorlar. Eskiden gelen bir alışkanlık.
düşük yaptım bu sefer uzaktaki adam bulanık görünüyor ve göremiyorum sıkıntı yaşadım. 4:3 olarak ayarladım.

Counter strike tamamen alışkanlık , süregelme , tecrübe vs.. buna benzer etkenlere bağlı bir oyun. Xantares zowie kablolu eski tip mouse ile major turnavaya katılan biri mesela. Tabii şu durum da olabilir xantares şuan 100 üzerinden 90 performans oynuyodur ama belki kablosuz son nesil bi mouse alsa belki de 95 oynayacak bunu bilemeyiz. Ama Cs'de alışkanlık kendini rahat hissetme inanılmaz önemli bi faktör. Çözünürlük olayına gelecek olursak ben 4:3 asla oynayamıyorum sebebi ise 4:3 ekranı streçleyen bi durum yani sağ ve soldan ekran çekilmiş gibi yani karakterler sanki daha kalın buda şu anlama geliyor. Rakip bana peek attığında sanki daha hızlı sağa veya sola gidiyormuş gibi hissettiriyor. O yüzden ben 16:9 tercih ediyorum. Cs'nin ruhunda 4:3 vardır her zaman buna katılıyorum fakat sana en uygun olanı seçmen gerek bunun net cevabı yok. Şunları duydum ama 16:9da pixel olarak daha stabil hitbox durumu varmış. Yani daha net vuruşlar 16:9 durumunda daha iyi olduğu söyleniyor. Yerinde olsam bu kadar detay yerine sabredip 16:9 olarak 1 ay ve 4:3 1 ay oynarım. Sonucunda istatistiklerime bakarım. Hangisinde daha iyi stats yaptıysan onu uygularım. Bu benim yaptığım bi durum ve öneririm. Sabret uygula sonuç al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00