Cs2'de ırkçılığa çözüm nedir?

Milimetric

Centipat
Daha fazla  
Az önce takımı taşıdığım ve takım ikincisi olduğum halde sırf Türküm diye yediremeyip kebap kebap diyen Rus bir (bir şey çocuğu) beni oylamayla attı. Bu konuda şikayet edebileceğim bir yer var mı? Böyle bir durumda ne yapılmalı? Elimde skor tablosu ve kullanıcı adı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kebap demiş, sen de annesine küfür etmişsin.

Türk halkı zekidir.
Sadece bana kebap demedi. Karşı takımdaki Türk olan oyuncuya da aynı davranışı yaptı insan gibi konuşmaya çalıştık ama bize verdiği tepki domuz sesiydi daha sonra ilk küfrü o etti arkadaşın annesine. İlk küfrü o ettiği için küfür ettim yoksa küfür eden aklı başında olmayan biri değilim. Evet Türk halkı zekidir ve bizde olabildiğince sakinliğimizi koruyarak cevap verdik dediğim gibi ilk küfrü o etti.

@Bayram Reis alaya aldıkları için sinirleniyordur.

Yok sırf kebap dedi diye annesine küfretmem en fazla kendisine ve bu davranışının sebebini öğrenmeye çalışırım. Aileye gereksiz küfür en sevmediğim şeylerden zaten.

Maalesef hiçbir çözümü yok bu konunun, CS2 ortamı bu konuda çok sert kaldırmaktan başka çaren yok. Biz zamanında neler gördük iki kişi girip basede AFK kalıp birbirini F2 basıp attırmayan mı 4 pre girip 5. soloyu atan mı dersin, beni kendi kuzenim kickledi atın bu malı diyerek.

Bende artık çok değiştim CS oynarken ben, ben değilim. Hatta tanıdığım hiç kimse ile CS girmiyorum benimle olan alakalarını kesmek isterler diye. Yaptığım şeyleri burada söylemek istemiyorum kötü örnek olmak yüzünden ceza yememek adına.

Tavsiyem sinirini bozan bir şey ise muhatap olma veya oynama yoksa benim gibi kafayı yersin.

Tavsiyem sinirini bozan bir şey ise muhatap olma veya oynama yoksa benim gibi kafayı yersin.

Aslında uzun zamandır CS oyuncusuyum sürekli bu tarz şeyler yaşanıyor ama ilk defa bu kadar büyük çaplı bir ırkçılık yaşadım oyunda. Kötü bir oyuncu değilim hiç atılmadım neredeyse oyundan sırf Türk olduğum için attılar resmen o yüzden bu kadar sinirlendim. Cevabın için teşekkür ederim.

Kebap demiş, sen de annesine küfür etmişsin.

Türk halkı zekidir.

Olayı sana verdiğim cevapta açıkladım sen olsan ne yapardın söyler misin?

Az önce takımı taşıdığım ve takım ikincisi olduğum halde sırf türküm diye yediremeyip kebap kebap diyen Rus bir (bir şey çocuğu) beni oylamayla attı. Bu konuda şikayet edebileceğim bir yer var mı? Böyle bir durumda ne yapılmalı? Elimde skor tablosu ve kullanıcı adı var.

Steam'den ülkeyi Ukrayna yap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı