CS2'de item nasıl düşer?

Abdllh11

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, seçkin aldım, aklımda birkaç soru var. Şu an rütbem Er 3. oyunda sadece her çarşamba mı kasa ve skin düşüyor yoksa her rütbe atladığımda mı, bunu anlamadım. İkinci olarak da seçkin kısmını açmam için bütün oyun türlerinde mi oynamam gerekli yoksa sadece bir türde oynasam da yine açılacak mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haftalık istemleri her çarşamba gece 3 de yenilenir. Her rütbe atladiginda item vermez. Çarşamba günü ve sonrasında sadece bir kez rütbe atlamaya ödül alabilirsin. Ben salı günü rütbesini sonuna doğru kasıyorum 2 3 el atarak, çarşamba günü girip 1 el atıp haftalık ödülleri alıyorum.

Basit eğlence modunda oyun oynarken rütbe atlama ile seçkin veya rekabetçi modunda oyun oynayarak rütbe atlama sonrası verilen ödüllerde değer anlamında farklılık oluyor mu?
Not: Rütbe atlamadan kastım ödül kazanma sürecidir.

Son düzenleme:
Haftalık istemleri her çarşamba gece 3 de yenilenir. Her rütbe atladiginda item vermez. Çarşamba günü ve sonrasında sadece bir kez rütbe atlamaya ödül alabilirsin. Ben salı günü rütbesini sonuna doğru kasıyorum 2 3 el atarak, çarşamba günü girip 1 el atıp haftalık ödülleri alıyorum.

Sadece haftada 1 ödül mü veriyor o zaman, hangi oyunla rütbe kasıyorsunuz.
Az önce dört seçenek arasından seçtirdi, 50 kuruşluk skin ve 1.5 dolarlık kasa seçtim.

Son düzenleme:
Az önce dört seçenek arasından seçtirdi, 50 kuruşluk skin ve 1.5 dolarlık kasa seçtim.

Evet haftada sadece 1 tane ödül alabilirsiniz ama birkaç rütbe atlayabilirsiniz. Tüm oyun modları veriyor ama rekabetçi ve seçkin modunda kazanırsanız daha fazla XP alırsınız.

Genelde zaten para edenler skin ve kasa oluyor. Rekabetçi giriyorum ben daha çok. 5'li arkadaşlar ile kasıp çıkıyoruz. Belki daha fazla XP veren vardır ama bir fikrim yok. Ben CS'yi artık yatırım aracı olarak kullanıyorum zevk vermiyor çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı