CS2'de iyi oynamak ama maç kazanamamak neden olur?

Daha fazla  
CS2'de 6K elolara çıkmıştım ama 2400'e düştüm halbuki bir maçta 35-40 vuruyorum ama sırf yanımdaki bazı troller, herif AFK taklidi yapıyor anlaşılıyor ekran başında olduğu bilerek oynamıyor sürekli takım arkadaşını öldüren mi dersin sesli sohbetten bağıra bağıra konuşan kendini koğuş ağası zanneden herifler mi dersin ne ararsanız var. Bunlardan kurtulmak için bir yol var mı? Oyunu silmek dışında? Mesela FACEIT?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebebini demişsin "sırf yanımdaki bazı troller, herif AFK taklidi yapıyor anlaşılıyor ekran başında olduğu bilerek oynamıyor sürekli takım arkadaşını öldüren mi dersin sesli sohbetten bağıra bağıra konuşan kendini koğuş ağası zanneden herifler mi dersin ne ararsanız var." Çözümü Faceit olabilir Faceit'e adam bulma özelliği geldi. Ya da Discord serverlarından adam bulmak ama dediklerinden çok da farklı olmama olasılığı var tabii.

CS2'de 6K elolara çıkmıştım ama 2400'e düştüm halbuki bir maçta 35-40 vuruyorum ama sırf yanımdaki bazı troller, herif AFK taklidi yapıyor anlaşılıyor ekran başında olduğu bilerek oynamıyor sürekli takım arkadaşını öldüren mi dersin sesli sohbetten bağıra bağıra konuşan kendini koğuş ağası zanneden herifler mi dersin ne ararsanız var. Bunlardan kurtulmak için bir yol var mı? Oyunu silmek dışında? Mesela FACEIT?

Rank çıkmak istiyorsan takımla inatlaşmaman her şeyi alttan alman takıma uyman lazım yoksa toxicleşir maçı satarsın ya da onlar toxicleşir FACEIT geç daha iyi

Eğer sırf türklerle toxic olmadan oynamak istiyorsan FACEIT Eternal fire Hub'a katılabilirsin. En azından Türkiye serveri var, ping oranı düşük ve herkes Türk. AFK, toxiclik ve kötü iletişimler de ban sebebi. Tek dezavantajı aylık 100 TL ödüyorsun. 3-6 level arasındaysan Bronze, 7-9 level arasındaysan Gold, 10 levelsen Pro C liglerinde oynayabilirsin. Eternal Fire Pro

Eğer sırf türklerle toxic olmadan oynamak istiyorsan FACEIT Eternal fire Hub'a katılabilirsin. En azından Türkiye serveri var, ping oranı düşük ve herkes Türk. AFK, toxiclik ve kötü iletişimler de ban sebebi. Tek dezavantajı aylık 100 TL ödüyorsun. 3-6 level arasındaysan Bronze, 7-9 level arasındaysan Gold, 10 levelsen Pro C liglerinde oynayabilirsin. Eternal Fire Pro

TCL var bedava para ödemeden bedava türklerle oynar

Tek seferlik bırak yüz lirayı 500 de veririm ama aylık vermem hocam yada 1 ay oynar bırakırım. Bedava Faceit oynanmıyor mu? Yani levl kasmak gibi.

Tek seferlik bırak yüz lirayı 500 de veririm ama aylık vermem hocam ya da 1 ay oynar bırakırım. Bedava FACEIT oynanmıyor mu? Yani levl kasmak gibi.

Oynanıyor da hilesiz ve toxic olmayan adamlarla oynamak için ya premium alman lazım ya da bedava türklerin olduğu hub varsa orada oynarsın para vermeden normal FACEIT oynarsın ama yabancılarla ve hile toxic çok dolu oluyor maç trolleyen vs

Tek seferlik bırak yüz lirayı 500 de veririm ama aylık vermem hocam yada 1 ay oynar bırakırım. Bedava Faceit oynanmıyor mu? Yani levl kasmak gibi.
Oynanıyor da yine toxicler gelebilir. Bir kere şans verin bence çünkü Hub'un en büyü avantajı göz yaşlarına bakmadan banlıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı