CS2'de iyi oynamak ama maç kazanamamak neden olur?

Solo giriyorsan ve takımdaki herkes iletişim olmadan veya plansız kafasına göre takılıyorsa maç kazanamaman normal. Ben solo olarak 20 bin premier'in üstüne çıktım bir şekilde ancak takımı konuşturan, plan yapan ve yönlendiren genelde ben oldum. Organize bir şekilde oynamak önemli.

Solo giriyorsan ve takımdaki herkes iletişim olmadan veya plansız kafasına göre takılıyorsa maç kazanamaman normal. Ben solo olarak 20 bin premier'in üstüne çıktım bir şekilde ancak takımı konuşturan, plan yapan ve yönlendiren genelde ben oldum. Organize bir şekilde oynamak önemli.
Takım full rusça konuşuyor hocam solo giriyorum ingilizce konuşuyorum yani info verebilcek kadar ingilizcemiz var bi zahmet ama dediğim gibi iletişimi bozan kendi takımım oluyor. Biri hata yaptığında bağırıyorlar bi kere banada yaptılar hata yapmıştım bana bi bağırıyo bi bağırıyo açtım sesli mikrofonu ingilizce olarak ana bacı girdim hemde bağıra bağıra öyle sustu yani anlayana anladığı dilden 😀

O elolar aşırı basit bu arada, kendini geliştirdikçe çok rahat çıkarsın. Oyuna girmeden 15-20 dakika ölüm maçında ısınabilirsin.
Hocam bana ez çerez zaten bu elolar geçen maç karşıma 10k elolu adamlar geldi onlarıda devirdim. Asıl olay takımdakiler yüzünden kazanamamak.

Hocam bana ez çerez zaten bu elolar geçen maç karşıma 10k elolu adamlar geldi onları da devirdim. Asıl olay takımdakiler yüzünden kazanamamak.

Hocam belki aklınızda sadece iyi oynadığınız maçlar kalıyordur yani her maç 40 vursanız çıkamama ihtimaliniz 0 falan gibi. Bende bugüne kadar hep solo oynadım zamanla kendimi daha da geliştirdikçe rank atladım hep.Ya da çok şanssızsınızdır bilemedim :D

Hocam belki aklınızda sadece iyi oynadığınız maçlar kalıyordur yani her maç 40 vursanız çıkamama ihtimaliniz 0 falan gibi. Bende bugüne kadar hep solo oynadım zamanla kendimi daha da geliştirdikçe rank atladım hep. Ya da çok şanssızsınızdır bilemedim :D

Hocam o Elo'da takımda en kötü 2 kişi iyi vursa kazanılır diye düşünüyorum kritik roundlar önemli mesela 40 vuruyorsun fakat nasıl 40 vuruyorsun sona kalıp round alarak mı yoksa önden gidip 1 2 kill alıp ölerek mi sonra takım satarsa bir anlamı yok önemli olan sona kalıp round aldırmak haksız mıyım hocam

Hocam o Elo'da takımda en kötü 2 kişi iyi vursa kazanılır diye düşünüyorum kritik roundlar önemli mesela 40 vuruyorsun fakat nasıl 40 vuruyorsun sona kalıp round alarak mı yoksa önden gidip 1 2 kill alıp ölerek mi sonra takım satarsa bir anlamı yok önemli olan sona kalıp round aldırmak haksız mıyım hocam

Doğru hocam haklısınız o 40 killin alınma şekli de önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı