CS2'de kaç FPS alıyorsunuz?

Şu an sadece keskinlik yüksekte 8X oynuyorum bunun haricinde çoğu efektler düşükte 40-90 arası FPS alıyorum ama çok anlık düşüş yaşıyorum sonucta beta sürüm bir şey olmaz duzeltilir

Bir ayar vardı oyun içinde optimizasyon için, gün içinde atacağım

benim prime da rank da var ama güncelleme gelmedi de senin bu sistemle 20 alman cidden absürt.
Hocam oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. İnternetten araştırmıştım böyle çözüldüğünü söylüyordu bir içerik üreticisi. Benimde bir sorum olucak. Ben bilgisayarı satıcam diye formatlamıştım sizce CS2 için bilgisayara Steam yüklemeli miyim? Benim hesap tüm gereksinimleri karşılıyor bana kesin CS2 daveti gelmiştir de.

Ben çok yüksekte oynuyorum 250fps

1650ti-i5 10200h 16:9 ve 4:3 yüksek ayarlarda 80-120 arası değişiyor. Düşüğe aldığımda daha da düşüyor.

benim prime da rank da var ama güncelleme gelmedi de senin bu sistemle 20 alman cidden absürt.
bende aynı durumdayım hocam. yaklaşık 10 yıllık hesap. rank geçen hafta silnmişti bayadır rank atmıyordum. dün rank girdim rütbe geldi ama cs2 yok

Dust 2 oynayabiliyor muyuz?

Denedim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…