CS2'de kasa nasıl açılır?

sadecenevzat

Centipat
Daha fazla  
CS:GO'da kasa acmak istiyorum ve sanırım anahtar almak gerekiyor. Pazara baktım 450'li bir şeylerdi ama emin olamadım. Cunku cok pahalı. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2'de envantere gireceksiniz kasanıza tıkladıktan sonra zaten alt kısımda kasa açma seçeneği fiyatıyla beraber gözükecek. Kasayı aç dediğinizde Steam arayüzü açılacak, Steam cüzdandan parayı çekecek ve kasayı açacaksınız. Bazı kasaların anahtarları farklı oluyor fakat drop havuzundan çıkan kasaların genelde anahtarı hep aynı oluyor(rüyalar ve kabuslar kasası, devrim kasası vs.) En son 65 TL gibi bir fiyatı vardı anahtarın CS2 ile beraber fiyatlar ne oldu bilmiyorum.

Kasa için ayrıca anahtar alma olayını ben de anlamadım.

Ben kasa açarken Steam cüzdanda para varsa kasanın üstüne gelip kasa aç deyip hemen kasayı açıyorum. Bu anahtarların olayını anlamadım hala.

Unlost'un videosundamıydı neydi, ayrıca anahtarlar vardı adamda. Ben kasayı açarken hiç ayrıca anahtarım olmadı envanterde.

Kasa için ayrıca anahtar alma olayını ben de anlamadım.

Ben kasa açarken Steam cüzdanda para varsa kasanın üstüne gelip kasa aç deyip hemen kasayı açıyorum. Bu anahtarların olayını anlamadım hala.

Unlost'un videosunda mıydı neydi, ayrıca anahtarlar vardı adamda. Ben kasayı açarken hiç ayrıca anahtarım olmadı envanterde.

Birden fazla aldığı için adamda o kadar oluyor sende en az 2 tane alırsan öyle oluyorveya anahtarı alıp açmazsan envanterde duruyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı