CS2'de kasa neye göre düşüyor?

erenTURAN

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlarla 15 tane hesap kasıyoruz kasa düşürmek için ama şöyle bir sıkıntı var son bir ayda düşürdüğüm rüyalar ve kabuslar kasası sayısı beşi geçmez buna karşın düşürdüğüm parçalanmış kasası sayısı toplam düşürdüğüm kasaların neredeyse yarısını oluşturuyor. Sistemin arka planda nasıl çalıştığını bilen var mı? Rüyalar ve kabuslar düşmesini istememin sebebi bileceğiniz üzere Steam market fiyatı 🙂

Arkadaşlarla 15 tane hesap kasıyoruz kasa düşürmek için ama şöyle bir sıkıntı var son bir ayda düşürdüğüm rüyalar ve kabuslar kasası sayısı beşi geçmez buna karşın düşürdüğüm parçalanmış kasası sayısı toplam düşürdüğüm kasaların neredeyse yarısını oluşturuyor. Sistemin arka planda nasıl çalıştığını bilen var mı? Rüyalar ve kabuslar düşmesini istememin sebebi bileceğiniz üzere Steam market fiyatı 🙂

Tamamen rastgele şekilde şans değerlerine bağlı olarak düşüyor.

%99 ihtimalle güncel seçkin kasa havuzundan kasa düşüyor %1 ihtimallede nadir kasalar düşüyor:
https://www.csgodatabase.com/cases/

Şansa göre diye biliyorum ama bende de hiç rüyalar ve kabuslar düşmedi 10 haftadır biriktirdim bugün satayım dedim hiç rüyalar ve kabuslar yoktu bu işte bir iş var ama neyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı