Çözüldü CS2'de konsol açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

mirza2525

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna bu sabah ilk defa girdiğimde başka tuşa atayarak konsolu açtım. Sonrasında oyun içindeyken crosshairimi kodlarla ayarlamak istedim ve hem crosshairin hem de konsolun ben kod yazarken ekranda aynı anda görünmesini istediğim için konsol penceresini crosshairin üstünden kaydırarak çekmek istedim. Pencerenin üst kısmına basılı tutup kaydırırken bir anda yok oldu. Konsol etkin, tuş da atanmış durumda ama açılmıyor yine de. Ana menüde hiçbir şey olmuyor atalı tuşa bastığımda. Oyun içinde bastığımda ise fare imleci ekrana geliyor ama konsol yok. Başka bir tuşa atamak bir işe yaramıyor. Atanmış tuşa bastığımda olan olay da bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim.

Kardeşim aynısı vardı. Saatlerce uğraştım ve çözdüm yerel dosyalardan Steam klasörü userdatayı seçiyorsun. İçindekileri siliyosun. Ayarların gidiyor fakat %100 çözüm. Şukumu verirsin <3

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı