CS2'de konsol ile sunucuya giriş yapılmıyor

ghep1

Decapat
Daha fazla  
CS2 FACEIT giren birisiyim fakat çoğu ama çoğu zaman FACEIT'te oluşturan sunucuyu kopyalayıp CS2'de konsola yapıştırdığım zaman sunucuya giremiyorum yani yükleme ekranına giriyor ama hiçbir şey yüklenmiyor. Harita marita yüklenmesi gibi bir şey gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Birçok yöntem denedim işe yaramadı.

Ve bu eskiden olmuyordu yeni yeni başladı topluluk sunucularına connect (sunucu IP) yapıştırıp girdiğim gibi giremiyorum hep yüklemeyi bekliyorum yüklenmiyor.
Disconnect ve connect yapıyorum sürekli bazen giriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2 FACEIT giren birisiyim fakat çoğu ama çoğu zaman FACEIT'te oluşturan sunucuyu kopyalayıp CS2'de konsola yapıştırdığım zaman sunucuya giremiyorum yani yükleme ekranına giriyor ama hiçbir şey yüklenmiyor. Harita marita yüklenmesi gibi bir şey gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Birçok yöntem denedim işe yaramadı.

Ve bu eskiden olmuyordu yeni yeni başladı topluluk sunucularına connect (sunucu IP) yapıştırıp girdiğim gibi giremiyorum hep yüklemeyi bekliyorum yüklenmiyor.
Dosya bütünlüğünü doğrulayın, port'u doğru giriyor musunuz?

Başka bir çözüm yok çünkü.

Sunucu kaynaklı ya doluluk mevcut ya da admin sizi otomatik atıyor bağlanmadan. Genelde public sunucularda oluyor hocam.

Dosya bütünlüğünü doğrulayın, port'u doğru giriyor musunuz?

Başka bir çözüm yok çünkü.
port doğru direk faceit'ten alıyorum. Dosya bütünlüğünü bir deniyeyim

Sunucu kaynaklı ya doluluk mevcut ya da admin sizi otomatik atıyor bağlanmadan. Genelde public sunucularda oluyor hocam.
genelde public sunuculara girmiyorum daha çok faceit sunucuları özel maçlar 5v5 işte girerken yükleme ekranın da hiç birşey yüklenmiyor ve bunun yüzünden bazen ban bile yiyebiliyorum maça girmediğimden dolayı çok sıkıntılı bir durum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı