CS2'de level atlayınca drop hakkı boşa gider mi?

Bedrhan

Decapat
Daha fazla  
Şimdi benim haftalık drop hakkım yok ama ben oynamak istiyorum ve eğer level atlarsam bir haftalık drop boşa mı gidecek yani zarar mı edeceğim?
Veya bu sonsuz bir döngü şeklinde mi gidiyor? Bir de nasıl madalya kazanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi benim haftalık drop hakkım yok ama ben oynamak istiyorum ve eğer level atlarsam bir haftalık drop boşa mı gidecek yani zarar mı edeceğim?
Veya bu sonsuz bir döngü şeklinde mi gidiyor? Bir de nasıl madalya kazanabilirim?

Zarar etmezsin sadece kasa hakkın sıfırlanınca daha fazla oynamak zorunda kalırsın. Yani tekrar level atlaman gerekir. 40 levele ulaştığın zaman madalya almaya hak kazanırsın. Her 40 levelde madalyan yükseltilir.

Eğer kutunu aldıysan ve haftaya kadar level atlarsan kutu gelmez. Haftada istersen 4 level atla sadece 1 kere alabilirsin hocam.

Evet.

Peki hocam belirli bir levele mi çıkmam lazım bir madalya için?

Pardon arkadaş zaten 40 demiş.

40 levele ulaştığın zaman madalya alıyorsun ve levelin sıfırlanıyor. Tekrar 40 level olunca madalyayı yükseltiyorsun veya ertesi sene madalya alıyorsun. İstersen bu seneyi 39 level kapat yeni yılda 40 level olunca o senenin madalyasını alıyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı