CS2'de maç geçmişinden ban yenir mi?

babasigma

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, hile kullanmıyorum ancak gümüş 1'den kartala çıktım kısa bir sürede. 1 ay gibi sürekli kazanıyorum kaybettiğim maç çok az, temiz bir oyuncu olmama rağmen bu kadar çok kazanmanın VAC live gibi sitemlere takılabileceğini öğrendim. Yoldaş modunda kasıyorum. Şimdi size maç geçmişimi ve Steam hesabımı bırakıyorum: CS2 Stats for zafer, Steam Community :: zafer yoldaş modu için değerlendirirseniz sevinirim.

Eğer her hangi bir yazılım kullanmıyorsan yemezsin rahat ol bir de zaten hile ile aimin kafaya gitmesi veya body e gitmesi ile senin mouse çevirmen arasında fark var biri robot gibi yaparken gerçek insan biraz daha farklı refleksler ile yapar yani vac sistemi bunu anlar tabi vac sistemi hileyi anlamıyor daha ama :D

Eğer herhangi bir yazılım kullanmıyorsan yemezsin rahat ol bir de zaten hile ile aimin kafaya gitmesi veya body e gitmesi ile senin mouse çevirmen arasında fark var biri robot gibi yaparken gerçek insan biraz daha farklı refleksler ile yapar yani VAC sistemi bunu anlar tabii VAC sistemi hileyi anlamıyor daha ama :D

Yazılım kullanmıyorum ama normalden hızlı çıktım kartal eloda lobideki adamlardan fazla kill alıyorum 19 Win streak var biraz araştırdığımda bot bakabiliyormuş bu kadar fazla Win'de ondan korktum zaten düzgün çalışmıyor VAC boş yere ban yemiyeyim

Yazılım kullanmıyorum ama normalden hızlı çıktım kartal eloda lobideki adamlardan fazla kill alıyorum 19 Win streak var biraz araştırdığımda bot bakabiliyormuş bu kadar fazla Win'de ondan korktum zaten düzgün çalışmıyor VAC boş yere ban yemiyeyim
Bir şey olmaz hocam iyi oynayan birine neden ban atsınlar ki isterseniz hiç lose almadan global olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı