iPhone alınır mı?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Arkadaşlar kendimi bildim bileli Android kullanıcısıyım. Mevcut telefonumun garantisi birkaç güne bitecek ve satıp yeni telefona geçeceğim. Şu an için bütçe belirtmeyeyim çünkü konu sorusu farklı. Nedense bütün gençler iPhone kullanıyor ama şunu söylemeliyim ki gerçekten farklı bir havası ancak bir o kadar da kötü yanları var. Sizce iPhone alınmaya değer bir telefon mu?

Arkadaşlar kendimi bildim bileli Android kullanıcısıyım. Mevcut telefonumun garantisi birkaç güne bitecek ve satıp yeni telefona geçeceğim. Şu an için bütçe belirtmeyeyim çünkü konu sorusu farklı. Nedense bütün gençler iPhone kullanıyor ama şunu söylemeliyim ki gerçekten farklı bir havası ancak bir o kadar da kötü yanları var. Sizce iPhone alınmaya değer bir telefon mu?

Ben 13 kullanıyorum bende kendimi bildim bileli Android kullanırım bir değişiklik olsun dedim ondan aldım pişman değilim hayatta farklı şeylerde denemek gerek.

Kullanması keyifli arayüz, 1 günü zor getiren pil, kullanışlı takvim anımsatıcı gibi uygulamalar, sirinin bazen çok iyi bazen çok kötü çalışması. Yani çok kafa karıştırıcı bir deneyim oldu benim için. Benim de bir sonraki telefonum için kafam karışık ama şuan telefon değiştirmek gibi bir derdim yok.

Alınır bence. Android telefonlar ile yarışabilecek işlemcileri, güvenliği, kameraları var.

Türkiye gibi paranın statü getirdiği bir ülkede de ekstra olarak statünüz oluyor.
Alınır kısmıyla ilgili kısım ayrı, Alınmaz kısmıyla ilgili kısım ayrı.

Siz biraz statü, biraz da kullanışlı olsun derseniz alınır. Ancak statü sizin için önemli değildir, sadece verimliliği ve fiyat performansı ön plandadır, o zaman alınmaz çünkü Andoridler daha ön planda bu konuda.

Yılların Android kullanıcısıyım en son S21 kullandım 2 3 ay önce 14 Pro Max'e geçtim vallahi normal kullanıcıysan hiçbir değişeni yok öyle söyleyeyim, eğer ekranı 60Hz olan modellerden alacaksan Android'den devam et derim çünkü çok fark eder ama onun dışında ben bir değişiklik hissetmedim kullanımına bağlı olarak söylüyorum burada marka fanı olmanın alemi yok,

değişiklik olarak hissettiklerim de; arayüzü çok güzel, kamerası güzel yalan yok, Mac ve Watch kullanıyorum ekosistem güzel, pil konusuna da gelirsek ben 1 günü rahat çıkartıyorum bazen ertesi gün gün ortasında şarja koyduğum da oluyor kullanıma bağlı.

Kötü kısımlarından biri kesinlikle Siri, acayip kötü çağ dışı kaldı artık Apple Intelligence denemedim 14 de olmadığı için onu bilemem. Kafana göre APK indiremiyorsun Android'ler gibi onu eksi mi artı mı alırsın bilemem, yani normal telefon açıkçası bir aksiyonu yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı