CS2'de maç sırasında 250-300 FPS'ten 60'a düşüyor

canris

Centipat
Daha fazla  
Sistemim ortalama bir sistem, normalde bugüne kadar 250-300 FPS arası alıyorum. Bugün oyuna girdiğimde, maçın ortalarında FPS değerim 60'a sabitleniyor, Alt+Tab yapıyorum ve tekrar oyuna dönüyorum bu sefer de 100'e sabitleniyor. Bunu yaşayan var mı? Sorunun çözümü nedir?

(Ayarlardan FPS değerlerimi sabitlemiyorum.)

Ekran kartın ne? Ekran kartının uygulamasından kare hızı hedef kontrolü, FPS sınırla tarzı ayarları kontrol et. Bu olmazsa Steam kütüphaneden CS2 sağ tıklayıp dosya konumuna git uyumluluğa gir CS2 Client'ini bulup tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak. Yüksek DPI ayarlarını değiştiri tikle uygulama yap. Tamam de kapat. Bunlar tikliyse tiksiz halini dene.

Sistemim ortalama bir sistem, normalde bugüne kadar 250-300 FPS arası alıyorum. Bugün oyuna girdiğimde, maçın ortalarında FPS değerim 60'a sabitleniyor, Alt+Tab yapıyorum ve tekrar oyuna dönüyorum bu sefer de 100'e sabitleniyor. Bunu yaşayan var mı? Sorunun çözümü nedir?

(Ayarlardan FPS değerlerimi sabitlemiyorum.)

Ekran kartın NVIDIA mı bilmiyorum ama NVIDIA üzerinden FPS sabitlenmiş olabilir, dikey senkronizasyon vs. açılmış olabilir kontrol edebilir misin? NVIDIA kendi kendi öyle şeyler yapabiliyor bazen.

Ekran kartın NVIDIA mı bilmiyorum ama NVIDIA üzerinden FPS sabitlenmiş olabilir, dikey senkronizasyon vs. açılmış olabilir kontrol edebilir misin?
Hepsine baktım onlarda bir sorun yok, oyunu kapat aç yapınca düzeliyor. Eğer o ayarlar aktif olsa kapatsam da yine sabit kalır.

Hepsine baktım onlarda bir sorun yok, oyunu kapat aç yapınca düzeliyor. Eğer o ayarlar aktif olsa kapatsam da yine sabit kalır.

Laptop kullanıyorsan işlemci ısınmasından veya güç kablosu takılı değilken giriyorsan PC güç kısıp FPS sabitliyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı